Bebeğim kilo almiyooor

Ceremyo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
431
310
18
30
Napacagimi sasirdim.valla ya bir cozumu olmalii mutlaka ya :KK61: 5.5 aylik bir kizim.var 2 ay cok.güzel kilo aliyordu ama 2. Aydan sonra dogru duzgun kilo almadi hic istahii yookk kahroluyorum cok caresizim 3.5 aydir toolamda 400-500 grm falan aldi sadce ya minicik kaldi yavrum istahini acacak.bisey vardir illa ki ama bu sey nedir işte yardim.edin lutfen istahsiz bebekleri olan anneler neler yapiyorsubuz benimle de paylasin :KK43:

Doktorunuza ek gıdaya başlamak için danışın. Zaten 5.5 ay olmuş. Yedigi kaloriyi arttirirsaniz kilo almaya başlar.

Napacagimi sasirdim.valla ya bir cozumu olmalii mutlaka ya :KK61: 5.5 aylik bir kizim.var 2 ay cok.güzel kilo aliyordu ama 2. Aydan sonra dogru duzgun kilo almadi hic istahii yookk kahroluyorum cok caresizim 3.5 aydir toolamda 400-500 grm falan aldi sadce ya minicik kaldi yavrum istahini acacak.bisey vardir illa ki ama bu sey nedir işte yardim.edin lutfen istahsiz bebekleri olan anneler neler yapiyorsubuz benimle de paylasin :KK43:
ek gıdaya başla canım. fakat iştahsız ise yemeyi de reddedebilir. bende yaşıyorum. çok sıkıntılı bir süreç
formül bulursan bana da söyle olur mu

ek gıdaya başla canım. fakat iştahsız ise yemeyi de reddedebilir. bende yaşıyorum. çok sıkıntılı bir süreç
formül bulursan bana da söyle olur mu
Ek gidaya bir bucuk ay once basladik canim tamamen gunde uc ogun plarak veriyorum ama.onu da cok az yiyor bi iki kasiktan sonra agzini acmak istemiyor napacagimi sasirdim.ya zaten kuuck.oldugu icin her turlu ek.gidayi da veremiyorum.daha alti ayi bi gecseydi daha farkli seylere baslicaktim onlarla belki kilo alir diye umut ediyorum bn zaten hep umut ediyorum biseyleri :KK61:

Doktorunuza ek gıdaya başlamak için danışın. Zaten 5.5 ay olmuş. Yedigi kaloriyi arttirirsaniz kilo almaya başlar.
Doktorun onerisiyle bir bucuk ay once basladik ek.gidaya bu sure tattirdik sonra bir ogun iki ogun uc ogun diye arttirdik.su anda uc ogun ve yedigi seylerden.iki.yemek.kaşığı kadar zorla.yiyor emmiyor da mamayi.da cok.az iciyor yemin ederim.gun boyu hic bisey ydirmeye calismim.aciktim.diye aglamaz oyle bir bebek dun tam 10 saat ac biraktim emsin yok emmedi yine :KK43:

Doktorun onerisiyle bir bucuk ay once basladik ek.gidaya bu sure tattirdik sonra bir ogun iki ogun uc ogun diye arttirdik.su anda uc ogun ve yedigi seylerden.iki.yemek.kaşığı kadar zorla.yiyor emmiyor da mamayi.da cok.az iciyor yemin ederim.gun boyu hic bisey ydirmeye calismim.aciktim.diye aglamaz oyle bir bebek dun tam 10 saat ac biraktim emsin yok emmedi yine :KK43:

Yediklerinden sevdiği hiç mi bir şey yok? Yoğurdu meyveli vermeyi deneyebilirsin, kahvaltısını hurma katabilirsin. Bazen ne sevdiğini de bulamıyoruz malesef.
Belki bebeği rahatsız eden bir şey var, doktor ne diyor?

Yediklerinden sevdiği hiç mi bir şey yok? Yoğurdu meyveli vermeyi deneyebilirsin, kahvaltısını hurma katabilirsin. Bazen ne sevdiğini de bulamıyoruz malesef.
Belki bebeği rahatsız eden bir şey var, doktor ne diyor?
Herseyi deniyorum ilk once ostahla yiyor bir iki lokmayi sonra yemek istemiyor herseyde aynu seyi yaoiyor mamayi bile icerken ilk once istahla saldiriyor 30-40 cc den sonra burakiyor hemen azcik toklugu gecincr yemek istemiyor :(

belki boģazında kaliodue yutamiodur 2 kasiktan sonra yemediginde su icirin devam eder belki yemeye arkadasimin kızı da oyleydi susuz yediridi o meger bebek yutamadigi için yemiomus dr suyla yedirceksin başka caren yok demiş..farkli farkli seyler de deneyin illa bi yemegi yer seviodur

belki boģazında kaliodue yutamiodur 2 kasiktan sonra yemediginde su icirin devam eder belki yemeye arkadasimin kızı da oyleydi susuz yediridi o meger bebek yutamadigi için yemiomus dr suyla yedirceksin başka caren yok demiş..farkli farkli seyler de deneyin illa bi yemegi yer seviodur
Onu da.denedim zaten gerisini oyle zorluyorum bi su bi yemek diye

Birde zaten herseyi yiyor ilk iki uc kasikta ondan sonra acligi gidince yemek istemiyor ama.herseyi yiyor yaptigim.az da olsa sevmese birinci kasiktan sonra.hic istemez

zaman zaman olur iştahsızlık geçer diye düşünüyorum ama siz zorlamayin zorladıkça dahada soğur annelik işte doymuyo diye hep yesin istiyoruz oğlum da öyle bazen 2 gun boyunca hic bi şey yemez sadece emer ama artık beb zorlamiorum yemek isteyince kendisi masaya gelio zaten benim oglum 22 aylik bu arada

zaman zaman olur iştahsızlık geçer diye düşünüyorum ama siz zorlamayin zorladıkça dahada soğur annelik işte doymuyo diye hep yesin istiyoruz oğlum da öyle bazen 2 gun boyunca hic bi şey yemez sadece emer ama artık beb zorlamiorum yemek isteyince kendisi masaya gelio zaten benim oglum 22 aylik bu arada
Aynn kilo almadigi icin yedirmek istiyorum.bol bol bnde emmesini de istiyorum.ama.emmiyor :( masallah rabbim.yavrularimiza hayirli uxun omurler versin onlari bize bagislasin

Peki bisey sorabilir miyim bebeginiz hala.emiyor.ya sutunuz var mi birde.donem.donem.emmeyi birakmaya egilimi oldu mu naptiniz... Benim.bebegim 4 aylikken grip oldu ve bir anda emmeyi birakti bi iki hafta sadece uykusunda emdi sonra onu da bıraktı yoruldum.ugrasmadim.aradan bi iki hafta gecti tekrar emzirmek ivin cabaladim ve basardim.emdi kuzum on gun hem.emdi hem mama icti ve o ara 150 grm aldi sonra birden birw yine birakri simdi hala ugrasiyorum.emmiyor uykusunda bile anliyor gunde ya bi defa ya.iki bazen.de hic emziremiyorum :(

Aynn kilo almadigi icin yedirmek istiyorum.bol bol bnde emmesini de istiyorum.ama.emmiyor :KK43: masallah rabbim.yavrularimiza hayirli uxun omurler versin onlari bize bagislasin
aminnn inşallah ama yinede hergün farklı şeyler yapın illa yer ne kadar dayanacakki açlığa zorlamayin zaten el kadar bebek ben de oğlum hala bazen yemek istemez ben kendim otururm ayy ne güzel yemekmiş cok tatlıymış emirim senin tabağınıda yiyorum falan diom koşa koşa gelip iştahla yio:) tabi yarın yine ayni napalım başedeceģiz

iştahsız bir çocukla uğraşmak çok zor yaa benim kızımda 20 aylık ve kaç aydır hiç kilo almıyor kilosu 10

[QUOTemyo, post: 44695741, member: 724896"]Aynn valla istahsiz bebek coook zor :KK43:[/QUOTE]
acaba genetikmi bende küçükken pek birşey yemezmişim

acaba genetikmi bende küçükken pek birşey yemezmişim
Bilmem.ki bn oyle degilmisim.ama 1.5 yasima kadar annemi emmisim.herseyide yermisim cok da tombul bir bebek misim 3.600 dogmusum 1.5 aylikken 6 kg olmusum.annem.oyle diyor gelisimin önden gidiyordu tombik bebekmisim.hic hasta da olmazmisim masallah :KK70: esime cektiyse bilemem ama esim.bebeklik fotolarinda cok zayif.hep eismde 5 ay emmis ona cekto galiba bxiim.kiz bana cekseydo cok rahat bir bebek olurdu zaten o_O

Back
X