Benim bebeğim de almıyor du ara ara pirinç unu yaptım şuan gayet güzel gidiyor pirinç ununu öneririmMerhabalar bebeğim 5 aylık ilk 3 ay kilo alımı gayet iyi gidiyordu sonra alamaz oldu sadece anne sütü alıyor buberon tutmuyor mama almıyor, ek gıdaya erken olmasına rağmen başladık Dr önerisiyle meyve suları ve püre ile... Kilo aldırmak için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz. 5 aylık 6 kilo kız bebek
Benim bebeğim pirinç unu ilede kilo alamadı ne yaptıysam stabil gidiyor aylık 600 gr sadece şuan 4 aylık 5300 grBenim bebeğim de almıyor du ara ara pirinç unu yaptım şuan gayet güzel gidiyor pirinç ununu öneririm
Bebegin doğum kilosu nedir? Benim kızım da 4-5 ay civarındayken çok çok az kilo almisti hatta doktor takip edelim demişti o ay için. Ben mama miktarını da biraz artirdim, anne sütünü de çok sagmistim. Düzene girmişti öyle.Merhabalar bebeğim 5 aylık ilk 3 ay kilo alımı gayet iyi gidiyordu sonra alamaz oldu sadece anne sütü alıyor buberon tutmuyor mama almıyor, ek gıdaya erken olmasına rağmen başladık Dr önerisiyle meyve suları ve püre ile... Kilo aldırmak için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz. 5 aylık 6 kilo kız bebek
Genetik olduğunu düşünüyorum artık benim denemediğm kalmadı aylık 600 gr aldı sadece . 4 ay 1 günlük şyan 5300 gr . 2800 den çıktı 5300 eMerhabalar bebeğim 5 aylık ilk 3 ay kilo alımı gayet iyi gidiyordu sonra alamaz oldu sadece anne sütü alıyor buberon tutmuyor mama almıyor, ek gıdaya erken olmasına rağmen başladık Dr önerisiyle meyve suları ve püre ile... Kilo aldırmak için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz. 5 aylık 6 kilo kız bebek
5aylık çocuğa meyve suyu? Doktormu dedi bu şekilde ek gıdaya başlayın diye ?Merhabalar bebeğim 5 aylık ilk 3 ay kilo alımı gayet iyi gidiyordu sonra alamaz oldu sadece anne sütü alıyor buberon tutmuyor mama almıyor, ek gıdaya erken olmasına rağmen başladık Dr önerisiyle meyve suları ve püre ile... Kilo aldırmak için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz. 5 aylık 6 kilo kız bebek
Meyve suyu 1 yaşa kadar asla önerilmiyor ki. Size nasıl önerdi?
Bir de kaç kilo d
3250 kg doğmuştu, meyve suyu bı kaç kaşık içti zaten,hazır değil ben yaptımMeyve suyu 1 yaşa kadar asla önerilmiyor ki. Size nasıl önerdi?
Bir de kaç kilo doğdu?
Allah kolaylık versin çok zorlayıcı bir durumBenim bebeğim pirinç unu ilede kilo alamadı ne yaptıysam stabil gidiyor aylık 600 gr sadece şuan 4 aylık 5300 gr
Yani kilosu normal mi, hemşire az diyor Dr de erken başlattı ek gıdaya kilo alımı artsin diyeIlk 1 ay 800 gr, 2. Ay 800 gr, 3. Ay minimum 600 gr, 4. ve 5. Aylarda ortalama 500 gr ortalama bir bebeğin alması gereken kilo miktarı
Fark etmez sizin yapmanız ya da hazır olması. Meyve suyundaki şeker bağırsaklara hızlıca geçer. Bu da çok zararlı.3250 kg doğmuştu, meyve suyu bı kaç kaşık içti zaten,hazır değil ben yaptım
Hangi aylarda kaçar kilo aldı?Yani kilosu normal mi, hemşire az diyor Dr de erken başlattı ek gıdaya kilo alımı artsin diye
Merhabalar. Benimde bebeğim öyleydi kavanoz mamaya başladım 5 aydan itibaren elma armut kuru kayısı kuru üzüm haşlarım az muz ay içine mixle. İstersen sebzelerle de yapabilirsin havuç kabak tatlı patates haşla mix zeytinyağı ekle. Yedir bebeğe. Pirinç ununa gerek yok boşver. Mideyi yormaya gerek yok çocuğun bunlar hem hafif sağlıklı sebze meyve yer bebek. Benim oğlum 1 yaşında hala öyle püre yapıp yediririm yemediği zamanlardaMerhabalar bebeğim 5 aylık ilk 3 ay kilo alımı gayet iyi gidiyordu sonra alamaz oldu sadece anne sütü alıyor buberon tutmuyor mama almıyor, ek gıdaya erken olmasına rağmen başladık Dr önerisiyle meyve suları ve püre ile... Kilo aldırmak için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz. 5 aylık 6 kilo kız bebek
Allah kolaylık versin çok zorlayıcı bir durum
Haklısınız, 200 Gr aldı benimkisi,24 ünde kontrolümüz olacak bakalım sonuç ne olacakEk gıdaya başlatsa bile bebek sadece tadım yapabilir, eğer kilo alsın diye bebeğin bünyesine fazla yükleme yaparsanız barsakları mahvedersiniz. Bebekler genelde ilk üç ay yüksek alır zamanla düşer 400-500 gr alıyorsa zaten normaldir.
Bugün tatlı patates havuç kabak yaptım yedi ama bı kaç kaşık zaten..Merhabalar. Benimde bebeğim öyleydi kavanoz mamaya başladım 5 aydan itibaren elma armut kuru kayısı kuru üzüm haşlarım az muz ay içine mixle. İstersen sebzelerle de yapabilirsin havuç kabak tatlı patates haşla mix zeytinyağı ekle. Yedir bebeğe. Pirinç ununa gerek yok boşver. Mideyi yormaya gerek yok çocuğun bunlar hem hafif sağlıklı sebze meyve yer bebek. Benim oğlum 1 yaşında hala öyle püre yapıp yediririm yemediği zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?