Bebeğim kırk günlük durmuyor uyumuyor. Yardım

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.703
158
Merhaba sevgili kk nın tecrübe edinmiş anne üyeleri

Baslikta da belirttigim gibi bebegim kırk gunluk ve cok duzensiz uyuyor uyumak bilmiyor. Daha dogrusu hergun duzenli olarak mizliklik yapiyor elbette yapacak ama bizimki biraz asiri. .. alti temiz karni tok vucut isisi karar cekyatin uzerine koydugum gibi agliyor surekli kucak istiyor hoplatinca falan anca duruyor. Bu durum ne zaman duzelecek ne zaman gulucukler atacak cekyata biraktigim da duracak birazda olsa. Uzuluyorum bebegime. Stres oluyorum onunla ilgilenirken kan ter icinde kaliyorum uykusuzum cok.

KACINCI AYDAN SONRA DUZENE GIRIYOR ?

Deneyimli anneler gelinde icime su serpin

Hayırlı olsun
Kirkinda ne ogrenirse unutmaz
Bebeğim 7 aylık kirkinda yaptgm seylerin aynısını yaptırıyor
Ayakta sallanarak uyumak kucakta durmak hoplamak elde sallamak vs. Kollarimiz kopuyo eşimle bel fıtığı olcam yaknda
Ama siz biraktrmaya çalışın kendi başına durmaya alistrn yoksa cok zorluk yaşarsınz ben çok pişmanım

Tatlim keske dursada almasam kucagima almasam catliyo aglamaktan. Ne zaman duzeldi azda olsa? Ne zaman oynatinca gulmeye basladi ?

Anneleeer bi su serpin dediydim

Benim bebegim de 7 aylik hala mizmiz hala kucak istiyor. Sen kucaktan vazgecirmeye calis bence. Ben kv ile oldugum icin bunu basaramadim. Hemen alir kucagina. Bunun taktikleri var. Netten arastir bulursun canim. Simdi nasil alistirirsan ilerde o kadar rahat edersin. Ilk bebek, tecrubesizlik.. Sonuc: bel ve sirt agrisi + uykusuzluk

Cnm40 cikincs rahatarsin inan ben 2/3 ayliga kadar rexene tohumu ve ogutulmemis kimyon kaynatip verdim cok.faydasi oluyor 9 aylik anneyim vok sukur o donemler gitti ama yurumeye hevesleniyooo sabir et cnm bnmmm allah yardimcin olsunnn.

Cnm40 cikincs rahatarsin inan ben 2/3 ayliga kadar rexene tohumu ve ogutulmemis kimyon kaynatip verdim cok.faydasi oluyor 9 aylik anneyim vok sukur o donemler gitti ama yurumeye hevesleniyooo sabir et cnm bnmmm allah yardimcin olsunnn.
Kirki cikti balimm. Insallah duzelir rahattin beni biraz allah razi olsun

Ben bosandim senin kayinvaliden var benim annem babaannem. Onlar arada ayaginda salliyo ama tuvalette falan olsam hoplatiyolar . Ama kucaga alismak durumu hic bi bebekte yok cunku dogustan kucak istiyolar bence. Yakti ciramizi biciriklar

2-3 aydan sonra epey fark olacaktır ama tamamen rahat olmayı ummayın:) ilk gün de "geçecek" diyorlardı bana, şimdi de:) 1yaşında bebeğim bu arada. Ama dediğim gibi 2-3aylıkken biraz daha düzene giriyor, gülmeye başlıyor çıngıraklar vs ilgisini çekiyor. Geçecek :) :)

Elbetteki tamamen gecmez oh oh iyi az kalmis o zaman Saol arkadaşımm

3 aydan sonra rahatlıyorlar ama 40 günden sonra da epey değişiklik oluyor.

Canım kırkı çıktıktan sonra daha çok rahatlamıştım kabus gibiydi anlamaları. Ama 3 aydan sonra daha da rahatlarsın. Hep böyle olacak gibi geliyor biliyorum ama bu bir süreç ve geçecek. Sabret biraz daha

Canım Bebeğin kolik olabilir ya da anne sütüyle besl,yorsan sadece karnı aç olabilir

Canım Bebeğin kolik olabilir ya da anne sütüyle besl,yorsan sadece karnı aç olabilir
Anne sutuyle besliyorum fazlasini kusuyo kilosuda iyi. Ama biraz daha iyi oldu allaha sukur. Tabi yine kucakta hep

Canım kırkı çıktıktan sonra daha çok rahatlamıştım kabus gibiydi anlamaları. Ama 3 aydan sonra daha da rahatlarsın. Hep böyle olacak gibi geliyor biliyorum ama bu bir süreç ve geçecek. Sabret biraz daha
Insallah canimm

Bizimkininde yarin kirki cikiyor. Okurken sandimki benim bebegi anlatiyosun.aynisi yazdiklarinin. Belki bazi bebekler boyledir.ama cok yorucu.benim dogumdan beri araliksiz 5 saat uyumuslugum yoktur. Hop hop yapa yapa uyuyor yada emerken. İnsallah duzelirler

İnsallah canimm. Ama gercekten kirktan sonra yavas yavas duzelmeye basladi. Allah ima sukur artik gece araliksiz bes alti saat uyuyor. O zaman enerjimi topluyorum. Beni sabah namazina kaldiriyor emzirip uyutuyorum bi iki saat daha uyuyor uykusu dagilmazsa. Iste gun icindede daginik daginik miziklaya debelene uyuyor gececek insallah. Derdi veren rabbim dermanida veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…