bebeğim kocam evim yemeğim süsüm püsüm ...

uyusundabuyusunboncuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
123
39
13
bilenler bilir kv kp ile oturuyordum o dönemlerde kv evinde bir bardak yeri dahi değiştirtmezdi değiştiremezdim bulaşık yıkarken kullandığım prile bile çok kullanıyosun diye dünyanın lafını sayardı neymiş efendim yıkadığım bulaşık suyunu akşama kadar dökmicekmişim köpüğe yazıkmış yahu su leş gibi oluyor !! klozetlerin hali berbattı sifon çekme huyları yoktu hoş kendi ellerini bile yıkadıklarından şüpheliyim ya bıkmıştım oranın temizliğinden artık yeni ayırdım evimi neyse o konulara girmicem...sorunum şu; temizlik manyağı çıktı içimden kendime şaşırıyorum inanın :( bebeğim doğduğundan beri oldu bu bana öncedende titiz bi insandım ama bukadar değildim ...
her sabah eşimi işe yolluyorum bebeğimi rahatlatıp işe koyuluyorum evi baştan aşağı hergün silip süpürüyorum dip bucak,yemektir çamaşırdır bulaşıktır + eşim işten gelmesine yakın üzerime çeki düzen veriyorum banyoysa banyo makyajsa makyaj bakımıma özen gösteriyorum ...günlük yapılması gereken oldu bunlar benim için...bi gün baktım bende bunlar takıntı oldu dedim yapmıyım ama o gece sabahı nasıl ettim anlamadım :( biliyorum 6 aylık bi bebekle bunca işi nasıl yapıyorum bende şaşırıyorum ama yapıyorum işte ve yorulduğumu hissediyorum sanki yaşlanmış tıkanmışım gibi... ayy çok dert değil aslında ama bu titizlikle evimin keyfinide çıkaramıyorum gibi :(
eşim dağınıktır biraz bense peşini toplamaktan sıkıldım

**en basiti klozetinizi kaç günde bi fırçalıyorsunuz ? ben klozeti nezamn kullansam peşinden çamaşır suyuyla klozet dahil komple banyoyu yıkıyorum böyle takıntı oldu işte ... evim pırıl pırıl gözüm gibi bakıyorum belkide geç kavuştum ondan mı böyle oldum bilmiyorum

Abartmışsınız. Tamam klozeti hergün yıkayın sonuçta önemli,pis olmamalı sağlık açısından ama tüm evi silip süpürmek hergün abartı değil mi sizcede? Evde dağıtanda yok henüz ,bebeginiz küçük ,hergün hergün yazık sizede.
Bebeğiniz ne yapıyor siz temizlik yaparken merak ettim.

onu uyutunca yapıyorum herşeyi,bebeğim kolik ve uyku zamanları çok kısadır öyleki gecenin 3ünden sabahın 7sine kadar oturduğumu bilirim ama o uyuduğu zamanki dinleneceğim süreyi temizliğe harcıyorum kendimi yıpratıyorum sanki ...

onu uyutunca yapıyorum herşeyi,bebeğim kolik ve uyku zamanları çok kısadır öyleki gecenin 3ünden sabahın 7sine kadar oturduğumu bilirim ama o uyuduğu zamanki dinleneceğim süreyi temizliğe harcıyorum kendimi yıpratıyorum sanki ...
o_OBenim bebeğim de bebekken kolikti.Bırak evi temizlemeyi banyo yapmaya ,yemeği yapmaya zor fırsat buluyordum.Özel güçleriniz mi var ,nasıl yapıyorsunuz anlamadım.

Bebeğin ayaklansin artık bu kadar titizlik yapmaya vaktin olmayacak peşinde kosturmaktan:) baktin bebeğine bakamayacak kadar vaktini alıyor bu işler hemen psikiyatr yardımı almalisin
ayrica deterjan kokusu bebeğe zararli

Güzel ama çok skici bir hayat o çocuk bir daha 6 aylık almayacak bu güzel gunlerin tadını cikarin.temizliginizi tabiki yapın ama dozunda.bebeginiz yatmadiginda oturup o uyurken sizde temizlik yapmayın sizde dinlenin bebeğinizin size ihtiyacı var heleki anne sütü aliyosa o yorgunlukla sutunuzde azalır.abartmayin

Güzel ama çok skici bir hayat o çocuk bir daha 6 aylık almayacak bu güzel gunlerin tadını cikarin.temizliginizi tabiki yapın ama dozunda.bebeginiz yatmadiginda oturup o uyurken sizde temizlik yapmayın sizde dinlenin bebeğinizin size ihtiyacı var heleki anne sütü aliyosa o yorgunlukla sutunuzde azalır.abartmayin

çok haklısınız bnde sıkılıyorum ama sanki zorunluymuşum gibi nefes almak gibi yapıyorum artık :(bebeğimi emziremiyorum malesef :( lohusayken yasadığım sıkıntılardan ötürü gitti sütüm damla dahi gelmiyo :( o da ayrı sıkıntı zaten , bebeğim 20 gün emdi sadece :( ahh kaynana ah kaynata Allah bildiği gibi yapsın sizi inşaallah !

çok haklısınız bnde sıkılıyorum ama sanki zorunluymuşum gibi nefes almak gibi yapıyorum artık :KK43:bebeğimi emziremiyorum malesef :KK43: lohusayken yasadığım sıkıntılardan ötürü gitti sütüm damla dahi gelmiyo :KK43: o da ayrı sıkıntı zaten , bebeğim 20 gün emdi sadece :KK43: ahh kaynana ah kaynata Allah bildiği gibi yapsın sizi inşaallah !
Amiin Allah kotulere fırsat vermesin.kız bi zaman sonra esinde bikar istersen iş coook ilerlemeden yardım al

Bebeğin ayaklansin artık bu kadar titizlik yapmaya vaktin olmayacak peşinde kosturmaktan:) baktin bebeğine bakamayacak kadar vaktini alıyor bu işler hemen psikiyatr yardımı almalisin
ayrica deterjan kokusu bebeğe zararli

yok bebeğimi ihmal etmiyorum çok şükür.bebeğimin odasını saf suyla siliyorum o uyurken diğer odaları silip havalandırıyorum deterjan kokusu kalmıyo

o_OBenim bebeğim de bebekken kolikti.Bırak evi temizlemeyi banyo yapmaya ,yemeği yapmaya zor fırsat buluyordum.Özel güçleriniz mi var ,nasıl yapıyorsunuz anlamadım.

bende anlamadım ama herseye yetiyorum kendimede vakit ayırıyorum...eşimin gelmesine 1 saat kala bebeğimi yürütece koyup on dakikada bambaşka biri oluyorum :)

Yapma hayatım yapma :KK43: Bir dönemler senin gibiydim.
İnan insan yaş aldıkça zamanında yaptığı bu takıntılarına çok pişman oluyor.
Süslen püslen kendine bak dinlen..
Bu yaşlarının kıymetini bil.

bilenler bilir kv kp ile oturuyordum o dönemlerde kv evinde bir bardak yeri dahi değiştirtmezdi değiştiremezdim bulaşık yıkarken kullandığım prile bile çok kullanıyosun diye dünyanın lafını sayardı neymiş efendim yıkadığım bulaşık suyunu akşama kadar dökmicekmişim köpüğe yazıkmış yahu su leş gibi oluyor !! klozetlerin hali berbattı sifon çekme huyları yoktu hoş kendi ellerini bile yıkadıklarından şüpheliyim ya bıkmıştım oranın temizliğinden artık yeni ayırdım evimi neyse o konulara girmicem...sorunum şu; temizlik manyağı çıktı içimden kendime şaşırıyorum inanın :KK43: bebeğim doğduğundan beri oldu bu bana öncedende titiz bi insandım ama bukadar değildim ...
her sabah eşimi işe yolluyorum bebeğimi rahatlatıp işe koyuluyorum evi baştan aşağı hergün silip süpürüyorum dip bucak,yemektir çamaşırdır bulaşıktır + eşim işten gelmesine yakın üzerime çeki düzen veriyorum banyoysa banyo makyajsa makyaj bakımıma özen gösteriyorum ...günlük yapılması gereken oldu bunlar benim için...bi gün baktım bende bunlar takıntı oldu dedim yapmıyım ama o gece sabahı nasıl ettim anlamadım :KK43: biliyorum 6 aylık bi bebekle bunca işi nasıl yapıyorum bende şaşırıyorum ama yapıyorum işte ve yorulduğumu hissediyorum sanki yaşlanmış tıkanmışım gibi... ayy çok dert değil aslında ama bu titizlikle evimin keyfinide çıkaramıyorum gibi :KK43:
eşim dağınıktır biraz bense peşini toplamaktan sıkıldım

**en basiti klozetinizi kaç günde bi fırçalıyorsunuz ? ben klozeti nezamn kullansam peşinden çamaşır suyuyla klozet dahil komple banyoyu yıkıyorum böyle takıntı oldu işte ... evim pırıl pırıl gözüm gibi bakıyorum belkide geç kavuştum ondan mı böyle oldum bilmiyorum

amaaaan sen bebim eve hiç gelme
bu evde hafatada bir gün temizlik yapabilirsem öp başına koy

Temizligine dikkat etmeyen insanlarla bir arada bulununca boyle takintilar olabiliyor.Bende de asiri olmustu bi donem.Ev arkadaslarim wc den sonra ellerini bile yikamazlardi.Onlardan tiksine tiksine..Simdi o kadar kalmadi cok sukur..

öbür evin pisliğini kendi evinden çıkarıyorsun..tabikide temiz olman bakımlı olman harika..hele bunu bebeğin varken yapmak büyük marifet..sadece abartmaman gerek..bu konuda kendini frenle..

Biz ne desek yine yapacaksınız,eğer çok takıntı olduysa ve hayatı kaçırdığınızı düşünüyorsanız sizde bunun için tedavi olabilirsiniz.

Temizligine dikkat etmeyen insanlarla bir arada bulununca boyle takintilar olabiliyor.Bende de asiri olmustu bi donem.Ev arkadaslarim wc den sonra ellerini bile yikamazlardi.Onlardan tiksine tiksine..Simdi o kadar kalmadi cok sukur..

maalesef :( dün öyle üzüldümki ... eşimle cips çay keyfi yapıyoruz dur canım dökülmesin yere deyip örtü serdi dizine halbuki çok dağınıktır hiç dikkat etmezdi onu böyle tırsıttığımı düşündüm ya:(

Back
X