Yok çok iyi oldu yazdığınız. Ama benim bütçem yok malesef L koltuk alamam .bunlarda yeni zaten onları yok fiyata veremeyiz. Yanı çare aslında evi yeniden dekore etmek ama o bütçeye sahip değiliz. Şimdi olsa mesela yatak odasına komidin falan almazdım. Benim de yemek masam yok .Orta sehpa olarak akıllı masam var onunla idare ediyorum ,ama erkek kadın misafir gelince erkeklerin ayrı oturacgi bi alan olmaması,kadinlar in kendi içinde ayrı oturacağı rahat edeceği alan olmaması çok fena .dip dibe oturulmuyor bu yüzden kimse gelmek istemiyor ,bu beni uzuyor .,mutfakta masa vs olsa 2 kadın orda otursak mesela ama yok işte olmuyor. Bu durumda canım sıkılıyor gelenle konuşamıyorum ki kadın kadına..erkeklerin içinde rahat edemiyorum yani ozel meselelerimiz var o var bu var... böyle çok yalnizlastim da malesef. Allah bir kapi açsın benim gibi olanlara. Ama eğer okutan eden varsa küçük ev rahatlık değil tam tersi konforsuzluk ,sıkışma başka bisey değil.
Ortaya bi çorap dursa bile dağınıklık gösteriyor büyük evde problem olmayacak herşey burda problem .süpürme evi dert .oraya çarp onu çek buraya çarp. Makineyle savaş.
Ay hakkındaki helal edin uzun oldu