Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sana bisey diyemiyorum hak veriyorum suan bende kaynanayla otrym ve ben de yakin zamanda ayrı ewe ciktimda senin gibi olcamdan eminim gec kavuştun evine ee bende gec kavuscam icin sana benzicem.
Bence siz gayet normalsiniz, temizlik icin hicbi seyi ihmal etmiyorsunuz. duzenli bi hayatiniz var, herkesin boyle olmasi gerekiyor zaten. Siz cevrenizdekilere bakarak kendinizi anormal goruyorsunuz, tek sikintiniz bu bence.
Geç kavuştuğunuz için bence ama en azından abartı olduğunun farkındasınız ve bir dur demenin zamanı gelmiş benden söylemesi Tutun kendinizi her kullanımda çamaşır suyu adama kafayı buldurur. Yazık yapmayın
Kendinize evde başka bir hobi bulsanız? veya mesela çocuğunuzu alın gezin. En azından şu temizlik işini 2 günde bire indirin yahu, ne gerek var kendinizi yoruyorsunjz
Titiz temiz olmak guzeldir ama klozeti her kullanim sonrasi camasor suyuyla.temizlemek ve banyoyu silmek.size.normal.geliyor.mu?
Ben 2 gunde bir yapiyorum sizin bu dedigiinizi. İki gune bir supurur, haftada birde toz alir yer silerim.
bilenler bilir kv kp ile oturuyordum o dönemlerde kv evinde bir bardak yeri dahi değiştirtmezdi değiştiremezdim bulaşık yıkarken kullandığım prile bile çok kullanıyosun diye dünyanın lafını sayardı neymiş efendim yıkadığım bulaşık suyunu akşama kadar dökmicekmişim köpüğe yazıkmış yahu su leş gibi oluyor !! klozetlerin hali berbattı sifon çekme huyları yoktu hoş kendi ellerini bile yıkadıklarından şüpheliyim ya bıkmıştım oranın temizliğinden artık yeni ayırdım evimi neyse o konulara girmicem...sorunum şu; temizlik manyağı çıktı içimden kendime şaşırıyorum inanın bebeğim doğduğundan beri oldu bu bana öncedende titiz bi insandım ama bukadar değildim ... her sabah eşimi işe yolluyorum bebeğimi rahatlatıp işe koyuluyorum evi baştan aşağı hergün silip süpürüyorum dip bucak,yemektir çamaşırdır bulaşıktır + eşim işten gelmesine yakın üzerime çeki düzen veriyorum banyoysa banyo makyajsa makyaj bakımıma özen gösteriyorum ...günlük yapılması gereken oldu bunlar benim için...bi gün baktım bende bunlar takıntı oldu dedim yapmıyım ama o gece sabahı nasıl ettim anlamadım biliyorum 6 aylık bi bebekle bunca işi nasıl yapıyorum bende şaşırıyorum ama yapıyorum işte ve yorulduğumu hissediyorum sanki yaşlanmış tıkanmışım gibi... ayy çok dert değil aslında ama bu titizlikle evimin keyfinide çıkaramıyorum gibi eşim dağınıktır biraz bense peşini toplamaktan sıkıldım
**en basiti klozetinizi kaç günde bi fırçalıyorsunuz ? ben klozeti nezamn kullansam peşinden çamaşır suyuyla klozet dahil komple banyoyu yıkıyorum böyle takıntı oldu işte ... evim pırıl pırıl gözüm gibi bakıyorum belkide geç kavuştum ondan mı böyle oldum bilmiyorum