- 8 Mayıs 2016
- 24
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Elaasliiii123
Merhaba benim dörtaylik bebegim var uyku arasinda korkuyor ve elleri titriyor bagirarak uyaniyor ne yapmam gerekiyor yardim edermisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben henuz anne degilim Allah kismet ederse insallah Aralik annesiyim, bi kitap okuyorum suan harvey karp uyku uzerine bebeklerin sicrayip uyanmasi uzerine kundaklama yapmaktan bahsediyor bebegini surekli kundakla ve o harvey karp 5 metodu var nette bile aratsan cikiyor kitapta da detayini yazmis ama isine yarayacak olan bence kundakla bebegini guvensiz ve tehlikede hissettirme yavrunuMerhaba benim dörtaylik bebegim var uyku arasinda korkuyor ve elleri titriyor bagirarak uyaniyor ne yapmam gerekiyor yardim edermisiniz
Valla ellerinden degil o uyurken boslukta kaldigi icin kendi bedeninin hareketinden korkuyor sicriyordur bebeklerde olur ama bildigim kadariyla isterseniz kundaklayin bi deneyin ise yaramazsa doktora goturun ama bence huzursuz uyuyor gibiBen bebegimi hic kindaklamadim ama daha once hicc boyle birsey yoktu daha yeni olmaya basladi ellerinden mi korkuyor acaba
Çok sevindim maşallah diyelim o zaman rica ederim ne demekKundaklayinca gerçekten duzeldi cok tesekkurler
Benim bebeğim de 33 günlük 2-3 gündr havalar sıcak diye kundak yapmıyorum uykuda sürekli sıçrıyor ağlayarak bağırarak uyanıyo kundak yaptığım zaman rahat uyuyodu ki şuan kundakta işe yaramıyor çünkü uykuyu unuttu bebeğim sürekli ağlıyoMerhaba benim dörtaylik bebegim var uyku arasinda korkuyor ve elleri titriyor bagirarak uyaniyor ne yapmam gerekiyor yardim edermisiniz
Ah yavrum ya kiyamam canim bi internete baksana Harvey karp bebekleri uyutmanin yontemleri falan yaz kitabinda daha detayli yaziyor ama nettede varmis aciklamasi arkadaslarim dediBenim bebeğim de 33 günlük 2-3 gündr havalar sıcak diye kundak yapmıyorum uykuda sürekli sıçrıyor ağlayarak bağırarak uyanıyo kundak yaptığım zaman rahat uyuyodu ki şuan kundakta işe yaramıyor çünkü uykuyu unuttu bebeğim sürekli ağlıyo![]()
Çok teşekkür ederim canımAh yavrum ya kiyamam canim bi internete baksana Harvey karp bebekleri uyutmanin yontemleri falan yaz kitabinda daha detayli yaziyor ama nettede varmis aciklamasi arkadaslarim dedi
Canim üstüne ayetel kürsi oku gecer insallahBenim bebeğim de 33 günlük 2-3 gündr havalar sıcak diye kundak yapmıyorum uykuda sürekli sıçrıyor ağlayarak bağırarak uyanıyo kundak yaptığım zaman rahat uyuyodu ki şuan kundakta işe yaramıyor çünkü uykuyu unuttu bebeğim sürekli ağlıyo![]()
Sürekli okuyorum felak nas falanCanim üstüne ayetel kürsi oku gecer insallah
Yok geçirmiyorum zatenGece tuvaletin önünden geçirmeyin
Kuranı kerim var odamzda sürekli bnde dua ediyorum içimden teşekkür ederm bu aradacanim benim akilli telefonun var ise ac bir dua bas ucuna koy kucuk kurani kerimler var bas ucuna koy benim bir arkadasimin cocugu var oda oyle uyku esnasinda sicrayarak uyanirmisti onada dedim sana yazdiklarimi faydasi olmus sende dene istersen :)
Doğru diyosunuzCnm bişiy yapmana gerek yok dua oku tabi onun melekleri onu korur allahın izniyle. Bebeklerde olan bir durum o aylardan benim bebişimde korkuyordu. Bir ay sonra bişiy kalmadı geçiçi bir durum. Bu dünyaya alışmak kolay değil :)