bebeğim küçük

emelix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
3
0
36
Ankara
bugün kontrole gittik bebeğimin 38 haftalık ama karın çevresi gelişmemiş 35 haftalık görünüyormuş renkli ultrasona girdik normal, sağlıklı dedi ama küçük dedi 2700 miş son bir ay cok az kilo almış cok üzüldüm önceleri iyiydi şimdi neden böyle oldu nasıl kilo alır bebeğim...

korkma ALLAHIN İZNİYLE BİŞİY OLMAZ.hem dr problem yok demiş bazen olabilir sen yesende dikkatte etsen çocuk alacağı kadarını alır kendinde suç bulma yani.ayrıca çocugun organları sağlıklıysa ve kendiside doğunca aktif olursa çabuk gelişir inş.içini ferah tut hiç bişiy olmaz moral bozulacak bişey değil yani

Tatlım bende hamileyim kendimden degilde yengemden biliyorum benim yegenimde haftasına göre kilosu düşüktü ama çok şükürki saglıklıydı.Yani üzülmene gerek yok bazı bebeklerde bunların olması normal miş

doğumdan 3 gün kadar önce renkli ultrasona girdim banada tam olarak aynı şeyler söylendi bebek küçük gibi 35 haftalık çıkıyo falan dendi bende çok korktum başka hastaneye gittim ordada normal denildi. evet bebek biraz küçük doğdu 3 kg. şimdi 35 günlük ve çok büyüdü hiçbir sorun yok bence başka bir hastanede daha baktır.

benim de 32. haftada bebeğim 1800 gramdı
doktor zayıf bir bebek olacak ama sonuçta gelişimi normal önemli değil dedi
ama gene de insanın içine şüphe düşüyor tabi
anlıyorum sizi
ama sağlıklıysa varsın zayıf olsunlar napalım
herkes 3.5 kilo doğuracak diye bi kural yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…