bebegim kusuyoor

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar 12 günlük bebegim mama verince arada kusuyor sorum şu ki kusunca ac mi hala yoksa doymus oluyormu yoksa yedigi hepsi çıktığı icin ac mi hala emziriyorum ama sütüm gelmediği icin doymuyor mama mecbur veriyorum

kizlar 12 günlük bebegim mama verince arada kusuyor sorum şu ki kusunca ac mi hala yoksa doymus oluyormu yoksa yedigi hepsi çıktığı icin ac mi hala emziriyorum ama sütüm gelmediği icin doymuyor mama mecbur veriyorum
Mama fazla geliyor olabilir. Yada dokunmuştur ona uygun değildir. Daha midesi Yen'i genişlemeye başlamış. Sadece süt verdiğinizde çok mu ağlıyor? Mama vermemeyi deneseniz?

Bizde de aynı sorun var doktor fazla geleni atıyo o şekilde demişti sizde gittignzde bi sorun

Sızıntı şeklinde ise fazlasını çıkarır. Kesikli gibi parçalı ise doyduğunu gösterir. Fışkırarak ise reflü ya da gaz düşündürür.

Fazlasını kusuyor canım bütün bebekler kusar alışırsın yakında :işsiz:
sağlıkla huzurla büyüt canım bebişini allah bağışlasın

Benim kizim da kusuyordu 7-8 aya kadar azaldi fazla takilma bebeklerde oluyor yedirdikden sonra gazini cikarmaya özen göster fazla sallama zamanla gececek bi de anne sütü ve mama birlikte kusma yapa biliyor benim kizimda öyleydi

beni deli etti bugün kıvranıp duruyo damla da veriorum gas icin ama anlamadim nesi var eskiler dogru demis insanın ilki olcagina dagda tilki olsun :D

İlki 20 gun bebeklerde gaz olmaz derler. Mama aliyorsa . Mama anne sutu gubi degil 2.5 -3 saat ara ile beslenmesi gerekir ama her bebek farkli besledikce ne zaman aciktigini anlatsiniz. Bazi bebekler cok kusar. Bazi mamalarda cocuga iyi gelmez kusar. Oglum kabiz diye bir kac mama degistirdim bi mamayi daha cok hep kusuyordu . Dra sorarak degistirin bi mamayi. Mamadan sonra gazini cikartin mutlaka. Benim oglumda reflu vardi beslerken yanlis kaciyordu hep. Zor bir surec alisacaksiniz.

İlki 20 gun bebeklerde gaz olmaz derler. Mama aliyorsa . Mama anne sutu gubi degil 2.5 -3 saat ara ile beslenmesi gerekir ama her bebek farkli besledikce ne zaman aciktigini anlatsiniz. Bazi bebekler cok kusar. Bazi mamalarda cocuga iyi gelmez kusar. Oglum kabiz diye bir kac mama degistirdim bi mamayi daha cok hep kusuyordu . Dra sorarak degistirin bi mamayi. Mamadan sonra gazini cikartin mutlaka. Benim oglumda reflu vardi beslerken yanlis kaciyordu hep. Zor bir surec alisacaksiniz.
sali günü doktorda randevum var soracam mamayi mi değiştirsem diye gas problemimiz var her mamadan sonra uzun süre ugrasiyorum bazen cikiyor gasi bazen cikmiyor mesela.az once icirdim mamasini ugrastim gasi cikmadi bazendr cok kolay cikiykr

Gaz icin dr.Brown biberon kullanin.Kusmaya gelince mama fazla geliyor olma ihtimali yüksek.Doktor buyuk ihtimal reflu dicek hep oyle deniyor.6.aydan sonra kusma azalır

Back
X