bebeğim kusuyor:( bakarmısınız

s_eker

ŞükürlerOlsunAllah'ımSana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
407
3
118
Bursa
arkadaşlar benim bebeğim uyanık olduğu zamanlar sürekli emmek istiyor.bundan dolayımı bilmiyorum bazen kusuyor doyduğunu bilmiyor daha 27günlüğüz bazen burnundan bile çıkıyor.doktora haftaya gideceğiz inşallah.sizlere danışmak istedim bunu yaşayan varsa aranızda bu normalmidir?bebeğin kilo almasını engellermi?

canım fizyolojik reflü olabilir bebeğin panik yapma.benim kızımda da var.
ve biz gibi bir çok anne bunu yaşıuor.
bebeğinin yatağını 45 derecelik açıyla ayarlayabilir onu o şekilde yatırabilirsin.birde mutlaka gazını çıkarmalısın.
foktorun bu konuda sana yrdımcı olacak.

benim bebeğimde 4 aylık ama hala kusması devam ediyor ve kilo almasında bir problem yok.bir çözüm bulabilseydim söylerdim ama çaresini bulamadım.kilo kaybetmediği sürece kusması normal yani.

Kilo alımı devam ediyorsa kusmayla beraber ates ishal huzursuzluk yoksa muhtemelen bizimde yaşadığımız bebek reflüsüdür kızım 9 ayına kadar sürekli kustu üstünü çıkarım giydirirken bodysini kusuyordu benim üstüm basım fena zaten halılar koltuklar ama çk şükür geçici bir durum bazı bebeklerde 6. ayda geçiyormuş umarım süz şanslılardansınızdır bizim 9 ay sürdü

benim bebşde kusuyor doktor normal dedi. kilo alımı iyi çünki. büyüklerimizde fazlasını atar kusan çocuk iyidir demek sütün yarıyor diyorlar. sanırım korkulacak bi durum yok. biz daha iki gün önce doktordaydık normal zamanla geçer dedi. bizde bugün 33 günlüğüz canım.

eger kesik sut kusuyorsa, bir onceki ogundekileri cikartiyor, taze sute yer acıyor demekmis.. korkulacak bir durum degil:lepi:

teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.çok üzülüyorum bazen burnundan çıkarınca yakıyordur hiç kıyamıyorum.Allah korusun önemli bişey olmasında üzerini değiştirmeye razıyım.bazen süt gibi çıkıyor bazen hafif peynir-yoğurt kıvamında oluyor.

Son düzenleme:
normal cnm benim bebiste kusuyor burnundan geliyo bazende öyle bi fiskirtiyoki o bile korkuyo ama dr sorduk normal dedi korkma yani cnm

kilo alımı iyiyse ve beraberinde ateş ishal yoksa dert etme ancak sürekli yan yatırmaya dikkat et ki kusarsa aspire etmesin !!!

Büyükler derlerki : Kusarsa sütün yariyor
Doktor: kilo aliminda bir problem olmadigi sürece ve ates-halsizlik fln olmadigi sürece bir problem yok
Birde kusmak var birde cikarmak var benim Prenses her ögünden sonra birazciH cikartiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…