Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 48 günlük bebeğim kusuyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

aysehiraeva

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2025
37
-103
1
29
Kızlar bebeğim suan 47 günlük bu son zamanlardır sürekli kusuyor yani öyle azda değil ağız dolusu fışkırarak sizce bu normalmi ben yurtdışında yaşıyorum burda ev doktoru var ve Terminle gidiliyor o yüzden doktor problemimiz oluyor sizce bu durum çok acilmi

Bebeğinizde reflü var.Az ve sık besleyin,yatırırken sola döndürüp yatırın.Beslemeden sonra 10dk dik pızisyonda tutun.Kilo kaybı yaşarsa doktor görmeli.

Kızlar bebeğim suan 47 günlük bu son zamanlardır sürekli kusuyor yani öyle azda değil ağız dolusu fışkırarak sizce bu normalmi ben yurtdışında yaşıyorum burda ev doktoru var ve Terminle gidiliyor o yüzden doktor problemimiz oluyor sizce bu durum çok acilmi
Alerji olabilir. Yumurta alerjisi çıktı arkadaşımın bebeği, onda da fışkırarak kusma vardı.
Geçmiş olsun. Doktor görmeli siz teşhis koyamazsiniz

Benim bebeğimin de yenidoganken aylarca bu problemi vardı biliyorsunuz Türkiye de aylık kontrolleri var her ay doktoruma bunu tekrar soruyordum. Bebeğinizin kilo alımı gelisimi iyiyse bunu pek sorun etmiyorlar. Tabiki bebeğinize ekstra bir saglik sorunu yoksa muayanelerde. Gazını çıkarmadan yatirmamaya dikkat edin aklımda bu kalmış. Yani benim bebeğim on kere fln kusuyordu. Sizde eğer bazı şeyleri yediginizde ekstra artiyorsa o besinlere karşı alerjisi olması riskine karşı daha dikkat edebilirsiniz.

Back
X