Çocuk Hastalıkları Bebeğim küvezde :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Üç günlük bebeğim kanında enfeksiyon teşhisi ile küveze alındı. Daha doyamadım ki. Çok kötüyüm böyle birşey yaşayan var mı :KK43:(
Kötüyü çağırmayın öncelikle. Yeğenimin oğlu doğduğunun ertesi günü yoğun bakıma alındı. 1 hafta kaldı. Enfeksiyon değeri tam sınırdaydı. Şükürler olsun 1 hafta sonunda evlerine getirebildiler. Bu 2 yıl önceydi. Şu anda 22 aylık kıpır kıpır bir yeğenim var. Siz elinizden geldiğince sütünüzü sağıp götürün. Hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle. Geçmiş olsun

Size sabır diliyorum bebeğinize şifa

Çok zor bilirim allah kimseye yaşaymasın benim kızım hayati tehlikeyle 5 gün yattı toparlamaya başlayınca 10. Gün çıktı.
Girdigimde sadece ayaklarını görebiliyordum her yeri makınaydı her yeri sarılıydı bir seylerle
Ses tellerine makına baskı yapıyor diye ağlayamıyordu bile 7 gün ağlayamadan yattı benim bebeğim ama iyileşti heosi geçti

Sİzinkide çıkacaktır onun çıktığı güne kadar kendinizi bırakmak yerine toparlayın
GÜçlü bir anne olarak alın bebeğinizi kucağınıza
Geçecek bu günler

Size sabır diliyorum bebeğinize şifa

Çok zor bilirim allah kimseye yaşaymasın benim kızım hayati tehlikeyle 5 gün yattı toparlamaya başlayınca 10. Gün çıktı.
Girdigimde sadece ayaklarını görebiliyordum her yeri makınaydı her yeri sarılıydı bir seylerle
Ses tellerine makına baskı yapıyor diye ağlayamıyordu bile 7 gün ağlayamadan yattı benim bebeğim ama iyileşti heosi geçti

Sİzinkide çıkacaktır onun çıktığı güne kadar kendinizi bırakmak yerine toparlayın
GÜçlü bir anne olarak alın bebeğinizi kucağınıza
Geçecek bu günler

Sizde zor günler geçirmişsinz. Başına gelen daha iyi anlıyo gerçekten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kötüyü çağırmayın öncelikle. Yeğenimin oğlu doğduğunun ertesi günü yoğun bakıma alındı. 1 hafta kaldı. Enfeksiyon değeri tam sınırdaydı. Şükürler olsun 1 hafta sonunda evlerine getirebildiler. Bu 2 yıl önceydi. Şu anda 22 aylık kıpır kıpır bir yeğenim var. Siz elinizden geldiğince sütünüzü sağıp götürün. Hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle. Geçmiş olsun

İnşallah bende çok beklemeden alırım bebeğimi kucağıma. :(

Benim kızım anne karnında kakasını yediği için (mekonyum aspirasyonu) kanda yoğun enfeksiyon,solunum sıkıntısı ile 28 gün yattı hastanede.Ben ancak 3.gün görmüştüm yoğun bakımda ve solunumu cihaza bağlıydı.
Çok şükür ellerinden öper 4,5 yaşında şimdi akıllı bıdığım.
Oğlum da erken doğum dan dolayı 1 hafta yattı.
Velhasılı kelam ben iki çocuğumu da doğar doğmaz kucaklayamayanlardanım.

O süreci atlatıp bende hayırlısı ile alırım kucağıma inşallah kuzumu. Annelik bambaşka bir şeymiş ya

Üç günlük bebeğim kanında enfeksiyon teşhisi ile küveze alındı. Daha doyamadım ki. Çok kötüyüm böyle birşey yaşayan var mı :KK43:(

Geçmiş olsun. Bir ay kadar önce ben de seninle aynı durumdaydım. Bebeğim 4 günlükken idrarında enfeksiyon olması nedeniyle hastaneye yatmıştı. İki gün küvözde kaldı (sonra beraber özel odada kaldık), o iki gün çoook zor geçmişti bizim için... Ama geçiyor, üzülmemeye çalış ki sütün azalmasın (ya da gecikmesin). Her şey bebeğinin sağlığı için, o sağlıklı olsun da biraz daha geç yanında olsa da olur emin ol. Hem böyle günler çabuk geçiyor inan ki.

O süreci atlatıp bende hayırlısı ile alırım kucağıma inşallah kuzumu. Annelik bambaşka bir şeymiş ya
Alacaksın canım, sadece dua et sabırlı ol .Benim bebeğimi hayatı tehlikesi vardı.Hem kanda iltihap hemde ishal , işgalini çok zor durdurdular .Bebeğim bir gecede erimisti.Aksamdan sabaha tanınmayacak hale gelmişti.Ona rağmen iyileşti.Sen dua et ve sutunu bir sekilde bebeğine ver.Emziremezsen bile sağ götür hemşireler biberonla versinler.

Benim bebeğim anne karnında enfeksiyon almıştı,doğar doğmaz küvöze aldılar , 10 gün yattı çok şükür şimdi çok sağlıklı. Dert etme orda çok iyi bakılıyor kuzularımıza.sağlıkla kucağına alırsın

Alacaksın canım, sadece dua et sabırlı ol .Benim bebeğimi hayatı tehlikesi vardı.Hem kanda iltihap hemde ishal , işgalini çok zor durdurdular .Bebeğim bir gecede erimisti.Aksamdan sabaha tanınmayacak hale gelmişti.Ona rağmen iyileşti.Sen dua et ve sutunu bir sekilde bebeğine ver.Emziremezsen bile sağ götür hemşireler biberonla versinler.
İnşallah kardeşim çıkacağı günü iple çekiyorum

Hemen sagligina kavusur umarim. Pozitif dusunun, tedavisi olan bir durum sonucta. Kendi sutunuzu vermeniz cok onemli bu donemde, moralinizi yuksek tutun ki sutunuz artsin. Bebisinizin en cok ihtiyaci olan sey bu. Saglikli, mutlu bir omru olsun.

Bugun doktorla görüştük doktor çocuk doğduktan itibaren 24 saat içinde çok aç kalmış yeterli beslenmemiş demiş eşime. Gerçekten de öyleydi çünkü ben zaten bilgisizim şaşkınım sütüm çok yeterli değildi zaten. Ama doğum yaptığım yerdeki hemşire doktor vs bana bu konu hakkında bilgi vermedi.
Neyse ki bebeğim şimdi bakılıyor daha iyi olur inşallah

Ne kadar kaldı canım. Zaten hemen beni alsınlar da emziren seveyim diye bekliyorum. Çıkar dimi yakın zamanda. O kadar özlüyorm ki onu. Doyamadım daha Rabbim yardımcımız olsun yaa
canım merak etme en kısa zmanda çıkar en fazla 5 gün. Şuan lohusasın ve dolayısyla inanılmaz hassasıın. allahtan yaza denk gelmiş . Ben ocagın sogugunda dikişlerimle 4 gün boyunca hiç ayrılmadım hastaneden . lohusalıgımdan hiçbişiy anlamamıştım . Ama bebeğimi görme ihtimali bile yetiodu. Sen sütüne odaklan bebeğinin sana ihtiyacı var korkma.

Arkadaşımın bebeğini doğduğu gibi küvöze aldılar.çıkacağı zaman acaba biraz daha kalsa mı çok iyi bakıyorlardı diye düşündü.

Bebeğine kimsenin bakamayacağı kadar iyi bakıyorlar üzülme sen.Çıktığında her an beraber olacaksınız inşallah

canım merak etme en kısa zmanda çıkar en fazla 5 gün. Şuan lohusasın ve dolayısyla inanılmaz hassasıın. allahtan yaza denk gelmiş . Ben ocagın sogugunda dikişlerimle 4 gün boyunca hiç ayrılmadım hastaneden . lohusalıgımdan hiçbişiy anlamamıştım . Ama bebeğimi görme ihtimali bile yetiodu. Sen sütüne odaklan bebeğinin sana ihtiyacı var korkma.

Aynen öyle bende evde durmuyorum ger gün hastaneye git gel yapıyorum. Yeterki hayırlısı ile çıksın da. Çok teşekkür ederim cevabınız ve desteğin için sağolasın

Arkadaşımın bebeğini doğduğu gibi küvöze aldılar.çıkacağı zaman acaba biraz daha kalsa mı çok iyi bakıyorlardı diye düşündü.

Bebeğine kimsenin bakamayacağı kadar iyi bakıyorlar üzülme sen.Çıktığında her an beraber olacaksınız inşallah

Evet güzel bakılıyor ama anne yüreği işte bide aşırı duygusallık var şuan. Onun boş beşiğine görünce dayanamıyorum hemen gelsin istiyorum

Seni anlıyorum benimde bebeğim 20 günlük. 2 gün küfezde kaldı çok zordu. Ben gece bile ayrılmadım yanından emzirmek için hastanede kaldım.

Ablamın da bebeği aynı senin bebeğin gibiydi. 5 gün kaldı çıktı hiç korkma
Ve iyi bakıyorlar merak etme. Sen gitmesen bile onlar mama veriyor. Her gün vitamin veriyorlar. Her gün duş aldırıyorlar.

Back
X