Çocuk Hastalıkları bebeğim laringomalazi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sessizce06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
15
5
38
38
Arkadaşlar merhaba.. 20 gunluk bi bebeğim var.ilk 1 hafta sorun yoktu.sonrasinda bebegimin bogazindan hirilti gelmeye basladi.dra goturduk.burnu tikali diye serum fizyolojik ile temizlediler.düzelmedi.baska bir doktora goturduk.akciger filmi cekti temiz dedi.bebegin doğuştan girtlak kikirdaklari tam gelismemis dedi.1 yasinda duzelir dedi.internetten arastirdim bunun ismi laringomalazi.bu durumu yasayan anneler var mi?iyilesme kacinci ayda oluyor?bebegimin nefes alirken cikardigi sesler beni cok uzuyor.

Kuzenimin bebeğinde vardı şimdi 12 yaşında ve gayet sağlıklı, bebekken katı gıdaya zor geçti, sık kusardı, tek problemi buydu, % 100 geçiyor büyüdükçe kafana takma geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

bu durumda tanidigim kimse yok ama cok cok gecmis olsun demek icin yaziyorum..uzulmeyin nefes alabiliyor ya melek,hiriltisi da gecer.Allah sifa versin

Arkadaşlar merhaba.. 20 gunluk bi bebeğim var.ilk 1 hafta sorun yoktu.sonrasinda bebegimin bogazindan hirilti gelmeye basladi.dra goturduk.burnu tikali diye serum fizyolojik ile temizlediler.düzelmedi.baska bir doktora goturduk.akciger filmi cekti temiz dedi.bebegin doğuştan girtlak kikirdaklari tam gelismemis dedi.1 yasinda duzelir dedi.internetten arastirdim bunun ismi laringomalazi.bu durumu yasayan anneler var mi?iyilesme kacinci ayda oluyor?bebegimin nefes alirken cikardigi sesler beni cok uzuyor.
Benim bebeğimde de vardı hırıltı hiç doktora görünmemiştim simdi yok ne zaman geçti hatırlamıyorum demek ki çok şiddetli değilmiş yoksa kesin takardım ben

Canım geçmiş olsun... benim yeğenimde de aynı sorun vardı ilk doğduğu zaman hiç bir sorunu yoktu 2. AYINDA Aynen bahsettiğin gibi sesler geliyordu ve nefes almakta zorlanıyordu ve her seferinde hastanede buhar veriliyordu canım en son iyi bi doktor buldular ve buhar makinesini eve almalarını nefesi bu şekilde olduğunda hava vermelerini istedi her nefes darlığında buhar yaptılar doktorun verdiği talımatla şuan bir yaşına girdi yeğenim ve tamamen geçti... yalnız dikkat edilmesi gereken şeyler var toza karşı dikkat edilmeli polen vs.ve yaşına kadar soğuk ve rüzgarlı havalarda kesinlikle dışarı çıkarma ablam nerdeyse bir yaşına kadar dışarı çıkarmadı. .. üzülme tatlım inşallah yaşında tamamen geçecek

Canım benim Allah kuzucuğuna şifa versin.Düzeleceği için lütfen üzme kendini.

Oy kıyamam ona annesi çok geçmiş olsun. İyi olacak inşallah üzülmeyin

.Cok saolun arkadaslar o kadar zor ki.gozumun önünde nefes almakta zorlanıyor bebegim icim parcalaniyor.insallah kisa surede duzelir.dualarinizi eksik etmeyin

Benim kizimdada vardi suan dort yasinda hirilti kesileli cok oldu ama halen cok hassas. Sizin bebeginiz henuz yasina girmemistir. Fazlavefor sarfettigi zaman ruzgarli havada disari ciktigi zaman hiriltilar artar. Ben biraz evhamliyim uc yasa kadar yanimda yatirdim. Hiriltisi oldukca basini hafif one eyince gecerdi. Dr uc ayda devit ampul kirip icirtiyordu. Iste yazin deniz iyi gelir filan diyordu. Kizim halen bir ogun yemegini az yesin veya sivi tuketimi az olsun veya serin havada disari ciksin kuru oksuruk tutuyor bu kezde. Isin en zor kismi senelerin tecrubeli drlari bile girtlak yapisi yetmezliginden bi haber. Beslenmesine usutmemesine cok ozen gostermek gerekiyor. Allah yardimciniz olsun

Arkadaşlar belli geçen olur oğlum 3 aylık aynı dertten muzdarip uyuduğu Zaman kolru hırıltılar uyanıkken sanki gıcık car Boğazında offf

Yazınızı görünce hatırladım. 2. Oğlumda vardı. Geçti gitti. Uzun süre hırladı. Geniz eti var şuan sürekli rinit ancak alakası var mı bilmem.

Back
X