Bebeğim le Terkedildim

Bergen42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
20
9
3
45
Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..

Ayağınıza mı dolandı yani evli adamla bile bile ilişki yaşamak, acıyamadım kusura bakmayın.

Ha bu adamın ultra şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmez ama siz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz. Evlilik birliği bitmeden, adam başkasının kocasıyken kendinize ait olduğunu düşünemezsiniz.

Anladıgım kadarıyla bosanmamıs bı erkekle imam nıkahıyla evlendınız.Bide bebek var.Pekı bunları neye dayanarak yaptınız.
Kıme guvenerek yaptınız.
EE adam gıttı.Napcaksınız pekı hiç bi resmıyet yokken ne hak ıddıa edebıleceksınız.
Ne dıyım bılemedım ki.

Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..

Ben yanlış anlamisimdir umarim.
Siz evli bir adamdan çocuk mu yaptiniz?
Bir de utanmadan adamın eşini mi aradiniz??
:KK57:

Bakın aileler var arada benim le evlenmek istediğin de ailesi geldi istedi.. resmiyet işini de mahkeme devam ediyor..en kısa zamanda hallederiz dediler.. sevdim kabul ettim ailem de okeyledi..bu yurt dışında ay da bir Türkiye'ye geliyor..boşanma bitin cevap senide götürürüm dedi..

Hani bizdik marjinal diyesim geldi.

Size asla üzülmedim, elin evli adamından çocuk yapmakta sakınca görmemiş bir insansınız.

Adam için zaten kelimeler kifayetsiz.

Bebeğinize üzüldüm. Ne biçim insanların eline kalmış yavrucuk.

Başlığınızda bebeğimle terk edildim yazıyor ama, adam evine dönmüş yani aslında.

Ne deseniz ne kadar kizsaniz haklısınız ben de bir başkasına böyle söylerdim ama bir gün yaşayacağımı hiç düşünmedim

Şu durumun tek özeti tilkinin dönüp dolaşıp gelcegi yer kürkçü dükkanidir kuma hayatı yaşayıp bide çocuk dogurmussun o adam senin esin degilki nikahın yok en başta o da dönmüş ışte belli resmi nikahlı karısına ışte bu yüzden herkes bangır bangır bagiriyo resmi nikah diye şimdi düşün dur napcam diye

Bakın aileler var arada benim le evlenmek istediğin de ailesi geldi istedi.. resmiyet işini de mahkeme devam ediyor..en kısa zamanda hallederiz dediler.. sevdim kabul ettim ailem de okeyledi..bu yurt dışında ay da bir Türkiye'ye geliyor..boşanma bitin cevap senide götürürüm dedi..

Ailen de bi tuhafmis yani. Simdi otursunlar torun baksinlar.

Back
X