Bebeğim le Terkedildim

Valla bende konu sahibinin yazdıklarından hiçbirşey anlamadım yorumları okudukça konuyu kavradım:D :):oha: bu ne cesaret be kardeşim üzülsem mi haline kızsam mı bilemedim ama Allah yardımcın olsunn

Evli adamdan çocuk yap,olmadı karısını ara,bul,konuş...
Neye güvenerek yaptınız çok merak ettim ?
Biranlık zevkleriniz için yazık o çocuklara hadi seni geçtim bebeğine ne olacak!!!

Yuh aile kısmını şimdi gördüm nasıl verir evli adama resmi nikahı olmadan onlarda seni neyin kafasını yasiyolar onlar şimdi ne diyolar peki bu duruma

Ama birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm

Yanlışla başlayan iş doğru yere gider mi hiç? Hem adam tam anlamıyla boşanmamış hem yurt dışında yaşıyor ayda bir görüyorsunuz ve o arada çocuk yapıyorsunuz. Ne diyeyim bundan sonrası için doğru kararlar vermeye bakın. Allah yardımcınız olsun. Hem madem aileler arada senin baban arasın onları bir güzel saydırsın bence kızına böyle yapılınca ailen sessiz mi kalıyor?

Ama birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
Tamam kabul etmedın ne yapmayı planlıyosun pekı?

Adam bildiğin yurda dönünce kendini çekip çeviren biri olsun ihtiyaçlarını karşılasın diye evlenmiş o zaman sizinle

Dava acabilirsiniz bence mutlaka bi yolu vardır

Allah akıl fikir versin de bebegine iyi bir anne olabil demekten baska bir sey diyemiyorum.. Resmi nikah ile imam nikahini da bir tutmayiniz. Sevismek icin imamdan izin almakla devletin yasalari onunde birbirinize karsi sorumluluk ve haklara sahip olmak aynı sey degildir! Anlamis olmussun guzel kardesim..

Bakın aileler var arada benim le evlenmek istediğin de ailesi geldi istedi.. resmiyet işini de mahkeme devam ediyor..en kısa zamanda hallederiz dediler.. sevdim kabul ettim ailem de okeyledi..bu yurt dışında ay da bir Türkiye'ye geliyor..boşanma bitin cevap senide götürürüm dedi..

nasıl yani adam yurtdışında evli iş için tr ye geldiğinde de boş kalmıyım mı demiş..
evli adamın nesini sevdiniz yahu ailenizde bir tuhafmış evli adama kız verildiğini ilk defa duyuyorum..

Şimdi kimse yok yanımda her kes çekildi niye ortalığı karıştırdım diye birde azar işittim bizimkilerden de onlardan da.. yetiştiremezsem iç keyfine bak adam bir dediğini iki etmiyor daha ne istiyorsun..dediler..bir dövmedikleri kaldi

Şimdi kimse yok yanımda her kes çekildi niye ortalığı karıştırdım diye birde azar işittim bizimkilerden de onlardan da.. yetiştiremezsem iç keyfine bak adam bir dediğini iki etmiyor daha ne istiyorsun..dediler..bir dövmedikleri kaldi
Sizinle ve çevrenizdeki insanlarla aynı dünyada yaşadığımıza inanamıyorum :oha:

Allah akıl fikir versin de bebegine iyi bir anne olabil demekten baska bir sey diyemiyorum.. Resmi nikah ile imam nikahini da bir tutmayiniz. Sevismek icin imamdan izin almakla devletin yasalari onunde birbirinize karsi sorumluluk ve haklara sahip olmak aynı sey degildir! Anlamis olmussun guzel kardesim..
Bazen cidden mantık gidiyor..tek üzüldüğüm nokta tabiki bebeğim ve nasıl böyle bir hata yaptığım..içim acıyor ama bir şey değişmiyor..

Empati yaptim. Evli adamla biri kovaliyormus gibi evlenip ustune cocuk yapsam mustehak bana dedim. Azicik aklimu kullamadiysam ne halim varsa goreyim dedim.

E haklilar. Evli adamla berabersim yahu niye sonradan duzen bozuyorsun.

Adam size maddi olarak katkı da bulunuyordu, aileniz de bu yüzden kabullendi, şimdi rahatları bozuldu, yanlış mı anladım?

Back
X