Bebeğim le Terkedildim

Bazen cidden mantık gidiyor..tek üzüldüğüm nokta tabiki bebeğim ve nasıl böyle bir hata yaptığım..içim acıyor ama bir şey değişmiyor..
Bu yasananlari bir sekilde gecmiste birakip yoluna devam edeceksin. Hayatin sonu degil tabiki ama bundan sonra attigin adimlara cok cok dikkat et. Senin gibi kaldırılmış anneler de var bile bile bunu yapan anneler de var ulkemizde bu yuzden sen tek degilsin ama umarim son olursun. Hayirlisi olsun hakkinda..

Empati yaptim. Evli adamla biri kovaliyormus gibi evlenip ustune cocuk yapsam mustehak bana dedim. Azicik aklimu kullamadiysam ne halim varsa goreyim dedim.

E haklilar. Evli adamla berabersim yahu niye sonradan duzen bozuyorsun.
Yinemi ben suçluyum. Napsaydim onun bosanmayacigini bile bile susup otursamiydim.yani

aileniz ortada çocuk olduğu içinmi bu evliliği kabl etti acaba.. çünkü hiç bi aile kabl etmez böyle bi saçmalığı.sizde gerçekten çok cahilce davranmışsınız herşeyin bi sırası var siz bu sırayı alt üst etmişsiniz :KK34:

Bu yasananlari bir sekilde gecmiste birakip yoluna devam edeceksin. Hayatin sonu degil tabiki ama bundan sonra attigin adimlara cok cok dikkat et. Senin gibi kaldırılmış anneler de var bile bile bunu yapan anneler de var ulkemizde bu yuzden sen tek degilsin ama umarim son olursun. Hayirlisi olsun hakkinda..
Teşekkür ederim..bende öyle yapmaya çalışıyorum...ne biliyim bazen sürekli suçlamaktan sa biraz daha moral verici şeyler duymak istedim galiba...

Yinemi ben suçluyum. Napsaydim onun bosanmayacigini bile bile susup otursamiydim.yani

Gercekten soruyor musun suclu muyum diye? Adam seni kandirdigi icin suclu sen evli oldugunu bile bile cocuk yaptigin icin 10 kat daha suclu. Simdi dini acidan soylemiyorum ama imam nikahi kurtarsin seni. Neyse gerci karisi gururlu bi insansa zaten o bana degil senin gibilerin yanina yakisir diyip sana sunar adami mutlu olursunuz (yersen)

ben aradaki farkı anlamadım adam önceden de evliymiş hala evli..
sizin kızdığınız şey boşanıcam diye kandırması mı e o zaman neden beklemediniz boşanda gel demediniz..

Benim anlamadığım adam aksiyon olsun diye geldi sizinle dini nikahla evlendi mi yani bu nasıl iş ailesi neden engel olmamış anlayamıyorum. Şaka gibi.

ben aradaki farkı anlamadım adam önceden de evliymiş hala evli..
sizin kızdığınız şey boşanıcam diye kandırması mı e o zaman neden beklemediniz boşanda gel demediniz..
Yurt disin da uzun sürüyormuş dediler..annesi babası kardeşleri koskoca insanlar yalan söyleyecek değildir diye dusunuyorsun

Teşekkür ederim inşallah

Ama birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
Bosanma davasi bitmeyen bir adamla bir de herkese duyurularak imam nikahi? Bir de bosanma bitmeden cocuk? Himmmm yok bacim empati kuramiyorum heralde bu durumlara izin vermezdim. ailen sirf seni yurt disina gonderebilmek icin senin kucuk dusmeni onemsememisler. Bu aileyle sen daha cok yasarsin bu durumlari

Arkadaşım, yahu hala boşanacaktı bana öyle söylediler falan diyorsun. Bırakta boşansaydı ondan sonra ne halt ediyorsanız etseydiniz. Hala savunma yapıyorsunuz, hala birilerinin "ah canım mağdursun, sen haklısın vs." demesini bekliyorsunuz.
Aileniz de sizde bir acaipsiniz. Yahu insan boşanmamış birine kızını nasıl verir, buyurun dini nikah yapın der. Anlamadım gitti, anlayamayacağım da galiba.
50 yaşındayım, çok şeyler gördüm daha ilgincini görmem diyorum ama her geçen gün yenileri ekleniveriyor hayatıma.
Bende genç kız annesiyim, benim kızımı böyle istemeye gelseler öldürürüm o gelenleri. Aileniz nasıl bir aile anlamadım.
Kusura bakmayın suçlusunuz;
1- Evli biriyle gayrimeşru ilişki yaşadığınız için,
2- Suçunuza küçücük bir yavruyu ortak edip çocuk doğurdugunuz için,
3- Hala haklı çıkabilmek için kendinize bahaneler aradığınız için.
Çok uzar bu liste.
Rabbim sizi bu çıkmazdan çıkarır inşallah.

Bergen, boşandığını görmeden evlenmeyecektin. Evli bir erkekle imam nikahı yaptığın, cinsellik yaşadığın için elbette sen suçlusun. Neyi bekleyemediniz?

Şu aşamada yapacak birşey yok gibi gözüküyor? Çocuğuna nafaka gönderirse bir nebze hayatın kolaylaşır. Konuş, sadece çocuk için yardım istediğini, başka bir beklentin olmadığını anlat. Sonuçta onun da evladı. Bakımına yardımcı olursa, Tr'ye geldiğinde istediği zaman görebileceğini söylersin.

Bazen istemesen de oluyor planlı değil. Kesinlikle ama aldiramazdim..yapamazdm

Yani size inanmak istiyorum ama adam ayda bir geliyor ve korunuyorsunuz. Bu kadar mı mucize bir çocuk bu? Korunma yönteminizi yeniden gözen geçirin bence.
İnsan kendi hayatı hakkında istediği kumarı oynayabilir. İstediğine bile bile lades diyebilir ama bebek bambaşka bir mevzu. Bu konuda kumar olmaz. Onu durumlar düzelene kadar ertelemeniz gerekiyordu. Ve bunun içinde azami özenle korunmanız.

Bergen, boşandığını görmeden evlenmeyecektin. Evli bir erkekle imam nikahı yaptığın, cinsellik yaşadığın için elbette sen suçlusun. Neyi bekleyemediniz?

Şu aşamada yapacak birşey yok gibi gözüküyor? Çocuğuna nafaka gönderirse bir nebze hayatın kolaylaşır. Konuş, sadece çocuk için yardım istediğini, başka bir beklentin olmadığını anlat. Sonuçta onun da evladı. Bakımına yardımcı olursa, Tr'ye geldiğinde istediği zaman görebileceğini söylersin.
Asla ne ararım artık nede nafaka parasının da canı cehenneme kendisinin de elbette beni kandırmasın in cezasını verecek Rabbim..ben çekiyorum zaten...

Yani size inanmak istiyorum ama adam ayda bir geliyor ve korunuyorsunuz. Bu kadar mı mucize bir çocuk bu? Korunma yönteminizi yeniden gözen geçirin bence.
İnsan kendi hayatı hakkında istediği kumarı oynayabilir. İstediğine bile bile lades diyebilir ama bebek bambaşka bir mevzu. Bu konuda kumar olmaz. Onu durumlar düzelene kadar ertelemeniz gerekiyordu. Ve bunun içinde azami özenle korunmanız.
Spiral le hamile kaldım.. ki toplumun çoğu gibi bende bunu kullandım..nerden bilebilirdim.

Back
X