Bebeğim le Terkedildim

Asla ne ararım artık nede nafaka parasının da canı cehenneme kendisinin de elbette beni kandırmasın in cezasını verecek Rabbim..ben çekiyorum zaten...
Kendin için değil, çocuk için ara diyorum. En azından işin gücün oturana kadar. Çocuğu kreşe verip, rahat geçiminizi sağlayana kadar. O adamın kazandığında çocuğun hakkı var. Adam güllük gülüstanlık bir hayat sürerken, bebek zor durumda kalmamalı.

Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
boşandığından emin olmadan imam nikahı kıymışsın bide bebek yapmışsaın neye güvenerek yaptın çokta takılma kv de imam nikahlı kocan da son sözü demiş zaten seçip seçmemek senin elinde

Kendin için değil, çocuk için ara diyorum. En azından işin gücün oturana kadar. Çocuğu kreşe verip, rahat geçiminizi sağlayana kadar. O adamın kazandığında çocuğun hakkı var. Adam güllük gülüstanlık bir hayat sürerken, bebek zor durumda kalmamalı.
Yapamam ki öyle düşüncesiz acımasız bir baba hiç olmaz olsun hayatımız da..en azından su ana kadar kendisi arayip sormaliydi..ben bi şekil de ayakta durucam bebegimede inşallah dört dörtlük bakıyım..ama cidden teşekkür ederim.. bu şekilde konuşma bile bana insan olduğumu hatalar yapabileceğim ı hatırlattı..teşekkür ederim..

Evli adamla iliski yasayip ustune bide cocuk yapiyosanizz sonuclarina katlanirsiniz heralde burdan sizi teselli edecegimizi dusunmiyorsunuz heralde cocuga yazik baska bisey degil

Aileniz size , siz kendinize nasıl yaptınız bunu :(
Bırak bosanmamis adamı,boşanmış, yıllar geçmiş adamla evlenirken bile iki kat düşünüyor insan.
Boşanan erkeğe boşanmış kadın gibi bakamıyorum. Hep onyargiliyim.

Çalışıyor musunuz ? Şimdi " nafakanin canı cehenneme " dersiniz yarın çok pişman olursunuz.
Ortada bir çocuk var. Dava açın mutlaka.

Oy oy daha neler okuyacak bu gözler.:KK57:
Evli adama kapak atmak için imam nikahı he :KK70:Elinde patlamış. Hak etmişsin. Bebeğine üzüldüm. Umarım şansı yaver gider hiç bir suçu yok.

evli bir adamla imam nikahı mı yaptın :D:D:D::D
bi de bu adamdan çocuk mu yaptın :D:D:D
bu kadar mı aç kaldın güzelim ya :D:D
bebeğine üzüldüm gerçekten günahsız çocuk. Allah ona yardım etsin.
ama sana 1 gram bile üzülmedim. beter ol.

Spiral le hamile kaldım.. ki toplumun çoğu gibi bende bunu kullandım..nerden bilebilirdim.
Spiral, daha önce doğum yapa kadınlara takılmıyor mu?
Doktora gittim.
Takmadı bana. Doğum yapmış olmanız gerek dedi.
Sizin daha önceden bebeğiniz mi var?

Bir de konuyu özetleyecek var mı yahu

Spiralle hamile kaldım demissiniz yalnız benim bildiğim sadece dogum yapan kadınlara takılır spiral evlenipte korunanlara takilmaz diye biliyorum.Arkadaşlar dogum yapmayan sadece cinsellik yaşayan bayanlara spiral takıldığını bilen varmı?

Spiral le hamile kaldım.. ki toplumun çoğu gibi bende bunu kullandım..nerden bilebilirdim.

O zaman siz çocuğunuza yetersiniz. Anladığım kadarı ile aileniz arkanızda. Bu durumda kendi hayatınıza yatırım yapmaya çalışın. Yaşınız kaç? Eğitiminize devam etmek ya da kpssye girmek gibi şanslarınız var mı?

Yapamam ki öyle düşüncesiz acımasız bir baba hiç olmaz olsun hayatımız da..en azından su ana kadar kendisi arayip sormaliydi..ben bi şekil de ayakta durucam bebegimede inşallah dört dörtlük bakıyım..ama cidden teşekkür ederim.. bu şekilde konuşma bile bana insan olduğumu hatalar yapabileceğim ı hatırlattı..teşekkür ederim..
Tabii ki en ideali çocuğunu kendin büyütmen olur, ama zor durumda kalırsanız gururunu bir yana bırak.

Mesela çocuğu kreşe yazdırırsan ödemeleri okula direk babasının yapmasını isteyebilirsin, böylece parayı hiç bir şekilde kendi ihtiyacın için kullanmadığını da göstermiş olursun.

İkinci es olmayi umit etmissinsin ama olmamis. Senin gibilerde ornek olsun boyle yapmak isteyenlere. Ama yinede uzuldum. Ama sana degil cocugana. Git babalik davasi ac cocugun icin nafaka bari baglat.
Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..

Spiral, daha önce doğum yapa kadınlara takılmıyor mu?
Doktora gittim.
Takmadı bana. Doğum yapmış olmanız gerek dedi.
Sizin daha önceden bebeğiniz mi var?

Bir de konuyu özetleyecek var mı yahu

evli adamla imam nikahıyla evlenmiş. bi deçocuk yapmış şimdide terkedildim diye dert yanıyor :D

Yazık size. Bir de dini böyle saçmalıklarınıza alet ediyorsunuz ya. İmam nikahlıymış. Aman ne kadar masum bir ilişki. İmam nikahı denen şey o kadar basit değil. Evli adamın koynuna gir bir de çocuk yap şimdi de terk edildim diye ağla. O adama da size de söylenecek çok şey var da.... Olan masum miniğe olmuş. Allah o bebeğin yardımcısı olsun.

adilik kısmı nerde ha adamın hamuru bozukmuşta sen çok mu temizsin boşanmamış adamla ne diye ilişkiye gidiyorsun ne diye çocuk yapuıyorsun gelene geçene bir de bu benim kocam diyorsun demi.

Back
X