Bebeğim le Terkedildim

Spiral, daha önce doğum yapa kadınlara takılmıyor mu?
Doktora gittim.
Takmadı bana. Doğum yapmış olmanız gerek dedi.
Sizin daha önceden bebeğiniz mi var?

Bir de konuyu özetleyecek var mı yahu
Bergeni istemeye gelmisler. Isteyen adamin yurttasinda karisi varmis. Bunlara bosaniyor dava suruyor demisler. Ailesi de tamam demis imam nikahi kiymislar cocugu olmus. Sonra bu bosanma olayi ne oldu diye ustelemis adamin verdigi cevap tatmin etmeyince adamin karisini bulmus konusmus o da yoo biz bosanmiyoruz dava falan yok demis. Bir de adamin karisi al senin olsun gibi bir laf kullanmis. Bergen de ne yapabilirim diyor

Bakın aileler var arada benim le evlenmek istediğin de ailesi geldi istedi.. resmiyet işini de mahkeme devam ediyor..en kısa zamanda hallederiz dediler.. sevdim kabul ettim ailem de okeyledi..bu yurt dışında ay da bir Türkiye'ye geliyor..boşanma bitin cevap senide götürürüm dedi..
:KK70: Sende inandın yani. Dert göremedim canım. Bdv değil.

adilik kısmı nerde ha adamın hamuru bozukmuşta sen çok mu temizsin boşanmamış adamla ne diye ilişkiye gidiyorsun ne diye çocuk yapuıyorsun gelene geçene bir de bu benim kocam diyorsun demi.
Bu kadar Büyük konuş ma derim sadecee....

Evli bir erkekle ilişki yaşayıp hem böyle konu açıyorsunuz ya. Kadının da haberi yokmuş. Yazık ya

Allah yardımcınız olsun aileler biliyorsa çokta sizin suçunuz olmadığını düşünüyorum ama keşke boşanmasını bekleseydiniz

Bakın aileler var arada benim le evlenmek istediğin de ailesi geldi istedi.. resmiyet işini de mahkeme devam ediyor..en kısa zamanda hallederiz dediler.. sevdim kabul ettim ailem de okeyledi..bu yurt dışında ay da bir Türkiye'ye geliyor..boşanma bitin cevap senide götürürüm dedi..

Bu bahanelerin hiçbir geçerliliği yok malesef. Adam evli nihayetinde.

Evli adamla imam nikahı.
E sen zaten adamın evli olduğunu biliyormuşsun, daha boşanmamış.
Kendini garantiye almadan da çocuk yapmışsın... Spiral falan hikaye.
Nikahı da beklememişsin
Onlarla yaşa.
Sen zaten ikinci kadın olmayı baştan kabul etmişsin, sızlanma şimdi.

Ben hatami anlamasam aci cekmesem buraya yazmazdim..çoğunluğunuz anca suçlamayı biliyorsunuz...hayat devam ediyor unutmayın karşınıza ne cikaracagini nasıl bir karar alacağınızı bilemiyorsunuz.. ben kardeşiniz yada akrabanız da olabilirdim ya da kiziniz.olaya yine aynımı bakardinız..cvp evet se sorun yok... devam edin.. teşekkür ederim...

Ben hatami anlamasam aci cekmesem buraya yazmazdim..çoğunluğunuz anca suçlamayı biliyorsunuz...hayat devam ediyor unutmayın karşınıza ne cikaracagini nasıl bir karar alacağınızı bilemiyorsunuz.. ben kardeşiniz yada akrabanız da olabilirdim ya da kiziniz.olaya yine aynımı bakardinız..cvp evet se sorun yok... devam edin.. teşekkür ederim...
sen zaten birilerinin kardeşi akrabası ya da kızı değil misin onlar iplememiş seni biz ne yapalım :işsiz:

bön hötömö önlömösöm acö çökmösöm buröyö yözmözdöm öncö söçlömöyö bölörsönöözzz:confused::confused::confused:

Allahtan düşünce gücü olmayan , koca diye çıldırıp kiminle evlendiğini görmeyen kardeşim ya da akrabam yok. çok şükür allahım :KK200:

Back
X