- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
B ergenKullanici adi neden bergen ? Konu fake gibi sanki ya. Uslup yazi tarzi cok sacma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B ergenKullanici adi neden bergen ? Konu fake gibi sanki ya. Uslup yazi tarzi cok sacma
Küçük de olsa ihtimal her korunma yönteminde vardır. Ertesi gün hapında daha yüksek diye biliyorum.
Bebek istemeyen insanlar daha ciddi şekilde korunmalı bence. Her yöntemin bir riski var sonuçta. Doğum kontrol hapı bazı antibiyotiklerle birlikte alındığında etkisini yitiriyor mesela. Korundum sanıp korunmamış oluyor insan. O yüzden kesinlikle ama kesinlikle çocuk istemeyen çiftler çift yöntemle korunmalı.
Daha önce çocuk doğurmamış kadına spiral takmazlar. Atma ziyaaa...
Yaptiginiz bastan sonuna kadar hata..Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
gerçekten mi ben kesinlikle takılmaz diye biliyordum bir de şunu merak ediyorum doğum düşük vs yapmayana neden takılmıyor genel olarakOrada bir ihtilaf var, takılıyor çünkü
Bana takıldı 24 yaşındaydım o zaman
Aslinda ihtimal cok da kucuk sayilmaz. Spiralle korunmada risk yuzde bir ve spiral kullaniminin ilk senesinde bu miktar yuzde 2.2'ye kadar cikabiliyor ki bu hala yuksek bir risk orani. Az risk sayilabilmesi bence binde birin falan altinda olmasi lazim. Bir de TR' de nasil bilmiyorum ama yurtdisinda spiral takmak icin dogum, kurtaj veya dusuk yapmis olma kriteri aranmiyor ama konu sahibi Turkiye'de yasiyor anladigim kadariyla.
Orada bir ihtilaf var, takılıyor çünkü
Bana takıldı 24 yaşındaydım o zaman
Bakın aileler var arada benim le evlenmek istediğin de ailesi geldi istedi.. resmiyet işini de mahkeme devam ediyor..en kısa zamanda hallederiz dediler.. sevdim kabul ettim ailem de okeyledi..bu yurt dışında ay da bir Türkiye'ye geliyor..boşanma bitin cevap senide götürürüm dedi..
Ama birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
neden bilmiyorum bana da ürkütücü geliyorBurda takılmıyor diye biliyorum. Her korunma yönteminde belli oranda risk var zaten.
Hiç duymadım doğumdan önce spiral taktıran, siz ilksiziniz. Biz doktorumla doğum kontrol yöntemine karar verirken bile spirali saymıyorum onu doğumdan sonra düşünürüz demişti.
Gerçi bana hiç sevimli gelmeyen bir korunma yöntemi o.
Yurt disin da uzun sürüyormuş dediler..annesi babası kardeşleri koskoca insanlar yalan söyleyecek değildir diye dusunuyorsun
Burda takılmıyor diye biliyorum. Her korunma yönteminde belli oranda risk var zaten.
Hiç duymadım doğumdan önce spiral taktıran, siz ilksiziniz. Biz doktorumla doğum kontrol yöntemine karar verirken bile spirali saymıyorum onu doğumdan sonra düşünürüz demişti.
Gerçi bana hiç sevimli gelmeyen bir korunma yöntemi o.
akıl var da fikir ürettiği pek söylenemeziyide sizin aklınız fikriniz yokmmuydu ?
uzun sürerse sürsün aceleniz ne idi anlamadım ki..
kaç yaşındasın konu sahibi ?
neden bilmiyorum bana da ürkütücü geliyor![]()
gerçekten mi ben kesinlikle takılmaz diye biliyordum bir de şunu merak ediyorum doğum düşük vs yapmayana neden takılmıyor genel olarak
böyle kadınlardan allah bizi korusun wallahi bunları gördükce korkuyorum ..!cahil desen cahil degil cocuk yapmayı biliyo yaptıgın cokk yanlış bırde o kadını ne yüzle aradın sen sen kımsın kapat o benm eşim hala resmi olarakta olsa dese napacaktın ki bence ayrılma felan yokk sana yazık olmuş akılını kullan bundan sonra hata yapma yanlış yapma adamdan uzak dur derım ben EVLİİİ EVLİİİİ EV Lİİ adammmm sonucta üzüldüm sana sadece yasadıklarına degil insanlıgınayazıkk...!!! birde sevdim demiş nasıl seve bildin bugun o kadına yapan yarın sana yapmıyacagı ne malum ne garantin var karşındakide bır bayan yuvası yıkılacak olan bır bayan yıkılacaksada vesılesı sen olmamlıydın ben sevdim diye bırsey kabul etmıyorum arkadasn dedgı gbı aklım almıyor bu yazdıklarını...