Bebeğim le Terkedildim

takılıyormuş sep bende geçenlerde öğrendim:)

Okudum bikaç yerde başka hiç bir yöntem uygulanamıyorsa spiral takılır doğum yapmamış kadına diyor. Doğum yapmamış kadında rahim ağzı dar ve sert olduğu için koruyuculuğu düşük oluyormuş. Tam yerleşmiyormuş, bir de ağrı ve kanama yapıyormuş.

Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
Ceren hindistan geldi aklima kendi düsen aglamaz kuzum yuva yikip yuvami yapacaktin olmuyo o isler yapanin burnundan geliyo bebegine acirim En Büyük KK

Acıların kadını bergen kendini ne hale düşürmüşsün böyle, bu sitede o kadar çok aldatılan kadın varki, o kadar yıkılan yuvalar, aglayan bebekler ve daha neler neler ben o kardeşlerime üzülürüm sana ve senin gibilere hiç acımam.. Senin hikayende bu bence Fırsatçılık yapıp zengin adama yamanmışsın bana göre, üzülme adam pek saglam pabuç degil karısını asla boşamaz, karısına deli gibi aşıkkı onu aradıgın için seni cezalandırıyor bence,fakat metres olarak seni bir süre daha kullanmak için dönecektir muhtemelen.. Hadi gözün aydın..

Okudum bikaç yerde başka hiç bir yöntem uygulanamıyorsa spiral takılır doğum yapmamış kadına diyor. Doğum yapmamış kadında rahim ağzı dar ve sert olduğu için koruyuculuğu düşük oluyormuş. Tam yerleşmiyormuş, bir de ağrı ve kanama yapıyormuş.

valla benimde hiçbir şekilde tercih etmeyeceğim bir yöntem olduğu için bilmiyordum takılmaz sanıyordum ama geçenlerde yine burada bir konuda denk gelmiştim takıldığına ..:)

Yeterince suçlanmış zaten konu sahibi kendi de farkında hata olduğunun
Artık yapıcı yorumlara dönsek daha iyi olur

Ben açıkçası üzüldüm sana
Belli ki hayat tecrüben yok pek
Tecrübeli bir insan sırf kendinden büyük insanlar söylüyor diye birisine inanmayı seçmezdi

İş bulabildin mi?
Açıkçası ilk yazından çok bir şey anlamadım
Ekonomik durumun var mı?
Bunlar önemli sorular.
Eğer ekonomik durumun yeterliyse
Sen ve bebeğin devam edersiniz beraber, merak etme

Bu olanları da kendine bir ders, bir referans noktası al bundan sonra insanlara inanırken
Sadece aşk, meşk konusunda demiyorum, her konuda

Hiçbir şey geri dönülemez değil
Tüm bunları değiştirmek senin elinde
Kendine ve bebeğine güvenli, ufak bir dünya kur
Sonra tüm bunların arasından filizleneceksin

Kizlar kafayı yiycem resmen kandırıldım...bu gün yarın mahkeme bitiyor derken imam nikahlı evlilik yaptım bir de bebek yurt dışında eşim.. yaz basın da bu konuyu açtım annesi demesinmi nolacak kızım ikinizde durun diye..bizimkiyle kavga ettik tel.de. de o hafta gelecekti..oda doğru demiş ben ikinizde bakarm dedi..kafayı yedim kadını buldum int.aradm.hayet sakın mahkeme falan yok kandırmış seni ama al senin sun tepe tepe kullan size mutluluklar dedi geçti.. tekrar kavga ettik..ne halin varsa gör nolursa olsun onu aramayacaktin bitti artık dedi..geçti.. ben de bana bunu yaptıktan sonra kuru ekmek yerim ama yine de sana minnet etmem dedim..2.5 ay oldu ne o aradı ne ben..hayatım da böyle bir adilik görmedim..işin acısı ailesine hiç arayıp sormadı bizi.. kendime o kadar kızgınım ki anlatamam..
Bende bir kac yıl önce evlibbiriyle birlikteydim daha lisede okuyordum o evliydi bana boşanacağım dedi ve onunla cinsellik oldu karısını boşamadı üstüne üstün bir çocuğu daha oldu kısacası bende kandırıldım suan kiz değilim 21 yaşındayım daha gencecik yaşımda kiz değilim suan nisanliyim ve nişanlımdan saklıyorum evlenince ögrenecek biliyirum belki kiyamet kopacak nişanlım namusa çok düşkün belki beni vurur bile diye düşünüyorum evlenmeden önce soyledigimde ise benden ayrılır diye çok korkuyorum kısacası çok pişmanım (beni kandiran o kişi ise suan nişanlımı arastiriyirmus ortak arkadaşını bulup nişanlım hakkında bilgi almaya çalışıyormuş korkuyorum yediğim haltlar ortaya çıkar diye

aynen yurtdışında genç kızlara bile takıyorlar
koruyuculuğu konusunda bir sıkıntı da yokmuş
ben de taktıracaktım, emin olamadım sonra ikilem yüzünden
bizim türkiyedeki doktorlar niyeyse olmaz diyor
belki bekaretle falan ilgili bir durumdur

Kusura bakma ama iyi olmuş. Sen evli adamla beraber ol, dini nikah kıy bir de bebek yap. Beter ol sen de o adam da beter olsun.

evli bir adamla imam nikahı yapmanın da dini şartları vardır. ilk önce ilk karısının rızası olması gerekir. siz güya islami olarak işi sağlama almak istemişsiniz ama islamı bile tam bilmeden hareket etmişsiniz. Ayrıca evli bir adamla birlikte olmanın ahlaki değerini size bırakıyorum. Allah yardımcınız olsun.
niye grileşti bu arkadaş :KK57:

Senin baban bir melekti yavrumm der :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:Küçük Emrah filmleri feplik 1-2-3 :KK53::KK53::KK53:

hahahaha çok eğlendim ya :D::D kadın hem hayata hem siteye küstü :d çok dalga geçtim diye son mesajında inşallah seninde başına gelir dedi ve gitti hahahahahahhahahhaa :D:D:D:D:D:d

aynen yurtdışında genç kızlara bile takıyorlar
koruyuculuğu konusunda bir sıkıntı da yokmuş
ben de taktıracaktım, emin olamadım sonra ikilem yüzünden
bizim türkiyedeki doktorlar niyeyse olmaz diyor
belki bekaretle falan ilgili bir durumdur

Diğer yöntemlere göre %1, 1,5 civarı daha riskli diye okudum. Bekaretle alakası yoktur, evli olsan da takmıyorlar. Benim çok ilgimi çeken bir yöntem olmadığı için çok araştırmadım açıkçası. Şimdi bir iki makale okudum hızlı hızlı.

Diğer yöntemlere göre %1, 1,5 civarı daha riskli diye okudum. Bekaretle alakası yoktur, evli olsan da takmıyorlar. Benim çok ilgimi çeken bir yöntem olmadığı için çok araştırmadım açıkçası. Şimdi bir iki makale okudum hızlı hızlı.
allahtan çok araştırmamışsın aydınlandım bi anda :KK58:

Back
X