Bebek Beslenmesi Bebeğim mama yemiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulsahalp

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
18
0
Merhaba bayanlar .. 5aylık kızım yaklaşık 2 haftadır mama yemek istemiyor 3 aylıkken emmeyi bıraktı çok güzel emerdi ne yaptıysam istemedi sağıp veriyordum ve takviye mama veriyordum çok güzel içerdi şimdi onuda istemiyo karnı aç ama biberonu ittiriyo diliyle kaşıkla verdim onuda istemiyor 2 doktora götürdüm hiç bişeyi yok diyorlar ama içim rahat etmiyo ki :KK43: sadece uyurken yada ayakta hoplata zıplata içiriyorum o da zorla :KK43: benim gibi bu sorunu yaşayan oldumu acaba dönemsek bir sorunmudur. He bu arada huysuzluğu yada bi huzursuzluğu da yok yani çok şükür hasta da değil yardımlarınızı bekliyorum acil !!

Daha başlamadık ek gıdaya 1 ay sonra dedi doktorumuz kaşık maması verebilirsin dedi 2 gündür formül mamanın için 1 tatlı kaşığı kaşık maması atıyorum öyle olunca içiyo ama yine kucağımda zorla veriyorum biberonu yaklaştırınca püff diye tükürük çıkartıyo

Daha başlamadık ek gıdaya 1 ay sonra dedi doktorumuz kaşık maması verebilirsin dedi 2 gündür formül mamanın için 1 tatlı kaşığı kaşık maması atıyorum öyle olunca içiyo ama yine kucağımda zorla veriyorum biberonu yaklaştırınca püff diye tükürük çıkartıyo
Gulsah, benimde 4,5 aylık bir kızım var aynı sorunları yaşadım seni çok iyi anlıyorum , doktorumuzun tavsiyesi ile töpfer organik keçi sütü bazlı bebek ve devam sütüne başladık , kızım biberonu görünce ağlardı şimdi ise gülüyor doktorunuza danışarak bence deneyin derim.

Gulsah, benimde 4,5 aylık bir kızım var aynı sorunları yaşadım seni çok iyi anlıyorum , doktorumuzun tavsiyesi ile töpfer organik keçi sütü bazlı bebek ve devam sütüne başladık , kızım biberonu görünce ağlardı şimdi ise gülüyor doktorunuza danışarak bence deneyin derim.

Aynı sorunu bende yaşıyorum ikizlerimden biri üç haftadır beslenmesini periyodik olarak azalttı şimdi zorlamasam hiç yemicek. Kaşıkla 30 ml veriyorum saatte bir oda yesin diye ne şaklabanlıklar yapıyorum. Bu durumu yaşamış ve aşmış olanlar lütfen yardım edin aklımı kaçırcam

merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. bebekleriniz diş çıkarıyor olabilirler, yeme isteğinde azalma ve genel huzursuzluk sebebi diş çıkarma sebebi ile olabilir. dönem dönem yeme isteğinde artış ya da azalış olabilir. genel olarak çok fazla zorlamayın. biz de benzer dönemler geçirdik. çoğunlukla diş çıkarma dönemlerinde ve hastalık dönemlerinde yaşadık. bunları değerlendirin derim. inşallah en kısa zamanda iştahları açılır bebişlerinizin :)

X