Bebeğim melek oldu aklımdan çıkmıyor😭

Beyza _123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
355
77
103
39
Bazen okadar doluyorum ki anlatamam 6 ay oldu bebeğimi kaybettim 😭yaşasaydı bu ay doğacaktı içim yanıyor sanki nasıl tarif edip anlatacagimi bilmiyorum ne zormus küçük minicik birseydi ama olmadi vardı rabbimin bir bildiği buna şükür ne diyeyim bilmiyorum acimin tarifi yok elhamdülillah iki evladim var onlarada sağlık sıhhat versin ama oda canimdi nasil olacakti sesi nasildi elleri gözleri saçları bilmiyorum 😔😭😭canimdi o benim (içim doldu aklima geldi yazdım)Rabbim.kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah

Amin görmeden sevebilen anneleriz yenisi edersin lafları öle acı ki o bir beden ruh tu aynısı gelecek öi dünyaya Allah verdi Allah aldı acı ile imtihan belki de düşünmemek elde değil ama düşünmek öldürücü üzüntü Allah sabır versin

Bazen okadar doluyorum ki anlatamam 6 ay oldu bebeğimi kaybettim 😭yaşasaydı bu ay doğacaktı içim yanıyor sanki nasıl tarif edip anlatacagimi bilmiyorum ne zormus küçük minicik birseydi ama olmadi vardı rabbimin bir bildiği buna şükür ne diyeyim bilmiyorum acimin tarifi yok elhamdülillah iki evladim var onlarada sağlık sıhhat versin ama oda canimdi nasil olacakti sesi nasildi elleri gözleri saçları bilmiyorum 😔😭😭canimdi o benim (içim doldu aklima geldi yazdım)Rabbim.kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah

Başınız sağolsun bende geçen yaz kaybetmiştim yaşasaydı 3 4 aylık olacaktı. Simdi yine bebek bekliyorum ama kaybettiğimin yeri ayrı tabi. Sizi cok iyi anlıyorum. Rabbimin bir bildiği vardır demek gerekiyor...

Allah evlatlarınıza hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah
Bende Ocak 25 te kürtaj olarak 5. Gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım yaşasaydı bu ay doğacaktı o da her aklıma geldikçe üzülüyorum ama napim elden bişey gelmiyor Normal yolla kaldığım gebeliklerim devam etmiyor tüm testlerimiz temiz ama tüp bebek tedavisiyle bi oğlum var çok şükür rabnim ona sağlık versin diye dua ediyorum

Öncelikle başınız sağolsun. Ben de ilk bebegini kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ama yine de şükredin Rabbim 2 evladınızi size bağışlasın. Onlara tutunun. Kimileri var ki ilkini kaybedip bir daha tekrar ne zaman hamile kalırım ne zaman anne olurum diyerekten kendini yiyip bitiriyor :( Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda evladın da hayırlısını nasip etsin .

Canım çok zor biliyorum 7 haftalık bebeğimi 2018 martta kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum
Şimdi 21 günlük bebeğim var 10 tane de olsa onun yeri hep ayrı acısı hep kalacak çok iyi anlıyorum seni
Öbür dünyada kavuşucaz inanıyorum ❤️
Yavrularımıza güzel ömür versin Rabbim

Canim benim dursaydi bu ay 7.ayini doldurmus bir minnosum vardi dogum aninda öldü insan zor kabulleniyor ama Allahtan hersey dun mezarina gittim burnumun diregi sizladi yinede geride kalan evlatlarimiz icin yasamak zorundayiz,Allah sana uzun omur versin uzulme o cennette sonucta

Allah diğer evlatlarına uzun ömür versin canım çok zordur eminim rabbim sabır versin :(

:KK43: Benimde bebeğim melek oldu Ağustos gibi doğacaktı hiç aklımdan çıkmıyor acaba nasıl bir minik olacaktı kime benzeyecekti diye ... Rabbim bizlere biz gibi melek annelerine sabır versin çok zor bir durum gerçekten😥😥😥

Rabbim sabır versin.Bu konuda Peygamber Efendimizin (sav) yavrunuzun cennette sizin için sefaatciniz olacağına dair müjdesi var. Miniginiz ne sansliymis onu görmeden çok seven bir annecigi var.Rabbim sizi cennette kavuşturacaktır, diğer iki yavrunuz için güçlü olun,seven en güçlüdür,anneler en güçlüdür.

Rabbim sabır versin.Bu konuda Peygamber Efendimizin (sav) yavrunuzun cennette sizin için sefaatciniz olacağına dair müjdesi var. Miniginiz ne sansliymis onu görmeden çok seven bir annecigi var.Rabbim sizi cennette kavuşturacaktır, diğer iki yavrunuz için güçlü olun,seven en güçlüdür,anneler en güçlüdür.
Teşekkür ederim bende ona sığınarak kendimi teselli ediyorum

:KK43: Benimde bebeğim melek oldu Ağustos gibi doğacaktı hiç aklımdan çıkmıyor acaba nasıl bir minik olacaktı kime benzeyecekti diye ... Rabbim bizlere biz gibi melek annelerine sabır versin çok zor bir durum gerçekten😥😥😥
Allah sizede sabir versin amin insallah

Back
X