Bebeğim melek oldu aklımdan çıkmıyor😭

Bazen okadar doluyorum ki anlatamam 6 ay oldu bebeğimi kaybettim 😭yaşasaydı bu ay doğacaktı içim yanıyor sanki nasıl tarif edip anlatacagimi bilmiyorum ne zormus küçük minicik birseydi ama olmadi vardı rabbimin bir bildiği buna şükür ne diyeyim bilmiyorum acimin tarifi yok elhamdülillah iki evladim var onlarada sağlık sıhhat versin ama oda canimdi nasil olacakti sesi nasildi elleri gözleri saçları bilmiyorum 😔😭😭canimdi o benim (içim doldu aklima geldi yazdım)Rabbim.kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah
Ben de yaşadım canım iki tane peş peşe 1 sene arayla benim de iki tane çocuğum var iki çocuğumun ortasında iki tane de kaybettim 2 yıl geçti ama unutamıyorum özellikle de yüreğimi yakan bir şey var onlar karnımda ölürken ben gülüyor muydum 😭

Ben de yaşadım canım iki tane peş peşe 1 sene arayla benim de iki tane çocuğum var iki çocuğumun ortasında iki tane de kaybettim 2 yıl geçti ama unutamıyorum özellikle de yüreğimi yakan bir şey var onlar karnımda ölürken ben gülüyor muydum 😭
Çok dogrusun içimi birsey yakıyor ama tarif edemiyorum Allah seninde sabrını versin

Bazen okadar doluyorum ki anlatamam 6 ay oldu bebeğimi kaybettim 😭yaşasaydı bu ay doğacaktı içim yanıyor sanki nasıl tarif edip anlatacagimi bilmiyorum ne zormus küçük minicik birseydi ama olmadi vardı rabbimin bir bildiği buna şükür ne diyeyim bilmiyorum acimin tarifi yok elhamdülillah iki evladim var onlarada sağlık sıhhat versin ama oda canimdi nasil olacakti sesi nasildi elleri gözleri saçları bilmiyorum 😔😭😭canimdi o benim (içim doldu aklima geldi yazdım)Rabbim.kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah
Ben de 4,5 yıl önce Doğum sırasında oğlumu kaybettim hala aklımdan çıkmıyor. Yaşasaydı şöyle olacaktı vb diye. Plansız bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim 12. Haftadayım ama hala korkuyorum bir şey olursa diye. Allah sabır versin size de.

Rabbim size sabır versin melek oldu yavrunuz, sizi cok iyi anliyorum benimde iki kaybim var

Yawrumm onunda bu kadarmış demek ki yazısı.Sana şefaatçi olacak inş üzülme hayırlısı buymuş Allah diğer evlatlarına ömür versin

ya o ne kadar kötü bir düşünce öyle
lütfen böyle düşünmeyin
her şeyin vardır bir sebebi, nereden bilebilirdiniz öyle şey mi olur?
allah yavrularınızı size bağışlasın.

ya o ne kadar kötü bir düşünce öyle
lütfen böyle düşünmeyin
her şeyin vardır bir sebebi, nereden bilebilirdiniz öyle şey mi olur?
allah yavrularınızı size bağışlasın.
Amin inşallah çok teşekkür ederim, öyle ama işte o düşünce aklımdan çıkmıyor bir türlü

Bende 4 mayısta ilk kaybımı verdim aldılar canımı...ilk gözağrımdı çok bağlanmıştım hiç acısı geçmiyor...şimdi bi ton korkum var tekrar hamile kalacakmıyım kalırsam yine aynı olurmu çok korkuyorum çok...

Başınız sagolsun
Ben de bir cennet kuşunun annesiyim dokuz aylikti karnimda kaybettim ...
Acı hic gecmiyor ama rabbim ferahlik veriyor ...
Bir sey oluyorsa bu iyidir olmuyorsa daha da iyidir der atalarımız ...
Rabbim sabrını daim eylesin ...

Amiiinnnn...hamdolsun ki 2 yavrunuz varmış...Allah'ım evladı olmayanları yokluguyla olanları acisıyla sinamasin.

Başınız sagolsun
Ben de bir cennet kuşunun annesiyim dokuz aylikti karnimda kaybettim ...
Acı hic gecmiyor ama rabbim ferahlik veriyor ...
Bir sey oluyorsa bu iyidir olmuyorsa daha da iyidir der atalarımız ...
Rabbim sabrını daim eylesin ...
Allah razi olsun başınız sağolsun Rabbim sizinde sabrınızı versin

Back
X