Bebegim meme emmeyi reddediyor

desip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
3
0
1
42
Merhaba 4 aylik kizim var ilk günden beri sol gögsümde yok denecek kadar az sütüm oluyor tek memede yetmedigi icin mecbur biberonla mama veriyorum anne memesine uyumlu biberon basligi kullansamda alısti biberona beni hic istemiyor yaklasik bir aydir ugrasiyorum 4 aylik suan gecmi kaldim tekrar alirmi mememi birqz daha ugrassam

Merhaba 4 aylik kizim var ilk günden beri sol gögsümde yok denecek kadar az sütüm oluyor tek memede yetmedigi icin mecbur biberonla mama veriyorum anne memesine uyumlu biberon basligi kullansamda alısti biberona beni hic istemiyor yaklasik bir aydir ugrasiyorum 4 aylik suan gecmi kaldim tekrar alirmi mememi birqz daha ugrassam

Bu aylarda olabiliyormuş netten araştırın isterseniz meme reddini orada yazıyor neler yapılabileceği inşallah aşarsınız bu durumu

Biz biberon kullanmadığımız halde reddetti beni 3-4 aylıkken üzerine eğilip kafasını sabit tutup mu emzirmedim gezdire sallaya mı emzirmedim asla pes etme şimdi 13 aylık memeyi görünce koşup emiyor :KK45:

Oglum 2yasina kadar emdi hatta zorla biraktirdim pes etme agzini memeye dogru tutun hemen emmiyo deyip kapatmayin kendi isteyecektir allah kolaylik versin

Back
X