Çocuk Hastalıkları Bebeğim mememde çok az kalıyor, Nedeni nedir?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Handehts

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
19
1
6
35
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, deneyimleriniz paylaşırsanız sevirim.
2.5 aylık kızım var , sütüm az geldiği için mama takviyesi verdi doktor. Sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmadı.
Mama aldıktan sonra kızım mememi daha az emmeye başladı . saat tutuyorum 5 dk bile sürmüyor.
sütüm iyice azaldımı diye korkuyorum. mememin ucunu sıkıyorum süt akıyor ama kızım çekmiyor.
Mama veriyorum diye zaten üzülüyorum birde bu çıktı. sütümün olup olmadığını nasıl anlarım ve mememde daha uzun nasıl tutabilirim
Yatdım edin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, deneyimleriniz paylaşırsanız sevirim.
2.5 aylık kızım var , sütüm az geldiği için mama takviyesi verdi doktor. Sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmadı.
Mama aldıktan sonra kızım mememi daha az emmeye başladı . saat tutuyorum 5 dk bile sürmüyor.
sütüm iyice azaldımı diye korkuyorum. mememin ucunu sıkıyorum süt akıyor ama kızım çekmiyor.
Mama veriyorum diye zaten üzülüyorum birde bu çıktı. sütümün olup olmadığını nasıl anlarım ve mememde daha uzun nasıl tutabilirim
Yatdım edin

mamayla doyduğu için emmiyordur önce emzir sonra mama ver mama miktarını da biraz azalt o zaman daha çok emer belki. ayrıca bebeğin emmedikçe sütün azalabilir yada memende şişlik olabilir

Canım mamayı biberonla mı veriyosun? Benim kızıma da mama takviyesi başladık ve biberonla verdim 1 haftada kızım memede az kalmaya başladı sonra yavaş yavaş memeden soğudu :( şimdi sadece uyku aralarında emiyor gündüzleri hiç almıyor öğürüyor daha kucağıma yatar yatmaz ağlamaya başlıyor. Nolur dikkat et memeyi daha çok vermeye çalış mamayı uyku aralarında ver mesela. Benimde sütüm az o yüzden biberonu tercih etti şimdi gündüzleri sağıyorum sütümü hiç içmemesimden iyidir ne yapayım :(

Back
X