Bebeğim Memeyle Savaşıyor

Gece uyku arasinda emzirirseniz, uyku halinde anlamiyorlar ve o sekilde alisiyorlar. Benimki de ilk bir kac gun hem emmek istiyordu hem de emmicem diye savasiyordu. Ben de gece uykulari arasinda emzirdim 1-2 gun sonra savasma bitti.

Deneyeceğim. Hiç bırakmak istemiyorum ben de emzirmeyi ama kızım öyle ağlayınca çok zor oluyor 😕
Biberon vermeniz nedeniyle de olur çünkü iki bebeğimi biberona alıştığı için emziremedim 3. Yu emzirebilmek için kullanmadım . Kaşık biberon ile besleme yaptım sagdigimi verdim. Biberon her zaman daha cazip gelir bebekler o kadar akıllıdırlar ki alışması kısa zaman alıyor . Oyuzden biberon vermemelisiniz. Eds yontemini ,kaşık biberonu yada eldiven geçirip serçe parmak yoluyla şırıngadan besleme yapabilirsiniz.

11 günlük kızım var. Memeyi alırken sürekli savaş veriyor. Ağlıyor bağırıyor eliyle itiyor. Kafasını sağa sola sallayarak almayı zorlaştırıyor. Bunun için ne yapabilirim?
Sütünü elinle azıcık sağ ağzına damlat bi kaç damla sonra meme ucuna sür kokusunda bulur kuzucuk daha çok minik annesi zamanla öğrenecek sonra cnavarlaşacak

Deniyorum her seferinde. Çok teşekkürler 🤍🙏🏻
Birde pilates topun varsa üstünde hafif zıplayarak emzirebilirsin kolay gelsin emzirme süreci hamilelik ve doğum sürecinden zor ama biraz tanımaya başlayınca seni emerken gözünün içine bakıyor gülüyor memeyi çekiştiriyor oyun oynuyor o zaman çok keyifli stres yapma çok zor biliyorum ben bi ara emzirmeyi bırakmayı bile düşündüm ama bu günler geçince dünyanın en keyifli şeyi emzirmek 🌺🌺

Birde pilates topun varsa üstünde hafif zıplayarak emzirebilirsin kolay gelsin emzirme süreci hamilelik ve doğum sürecinden zor ama biraz tanımaya başlayınca seni emerken gözünün içine bakıyor gülüyor memeyi çekiştiriyor oyun oynuyor o zaman çok keyifli stres yapma çok zor biliyorum ben bi ara emzirmeyi bırakmayı bile düşündüm ama bu günler geçince dünyanın en keyifli şeyi emzirmek 🌺🌺
Umarım ben de o günleri yaşayacağım. Günde 10 dk olsa bile emziriyorum. Çok şükür ki 🙏🏻

Back
X