Bebeğim ne zaman bütün gece uyuyacak

ozlem_t

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
14
0
16
İstanbul
oğlum 4.ayını bitiricek buayın 8 de 5.ayından gün alıcak ama hala bütün gece mır mır ağlıyor birde deli gibi kafasını kaşıyor ben yorganın altına ellerini sokdukça o ölesiye çıkartıp o kafasını kazıyor anlamadım bunu gece yapıyor gündüz yok böyle bir şey bu arada kafasındada konak falan yok yardımlarınızı bekliyorum

oğlum 4.ayını bitiricek buayın 8 de 5.ayından gün alıcak ama hala bütün gece mır mır ağlıyor birde deli gibi kafasını kaşıyor ben yorganın altına ellerini sokdukça o ölesiye çıkartıp o kafasını kazıyor anlamadım bunu gece yapıyor gündüz yok böyle bir şey bu arada kafasındada konak falan yok yardımlarınızı bekliyorum

oğlum 1 bucuk yasında gece en az 3 kere uyanır emmek ister bazen uyumak istemez doğdu artık o hep senınle büyüyene kadar daha cok uykusuz kalıcaz........

büyüdükçe bebekler daha böyle insan gibi uykuyu sevmezlermi of of :::( ben daha çok çekicem desene ama bizimkisi her ay revil atlıyor daha uslanıyor şimdi bu ayda 5 den gün alıcaz ya yeni huyuda bu galiba her ay bir değişiklik oluyor artısıda var böyle eksileride oluyor :) bu arada benim ki bir yaşına girse biraz daha kolay olur gibi geliyor bana

Back
X