Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bebeğim Nerede kalmadı ????

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

emrcgdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
35
14
34
Günaydın arkadaşlar 3 aylık bebeğim var . Maddi olarak çok sıkışğız eşimde 2 de bir bebeği 6-7 aylık olunca iyice bize bağlanmadan köye yollayayım sende çalış diyor ne yapmam gerekir bilemiyorum . Hem yanımda oldun istiyorum hemde çalışmak . Kimse gelip bakmaz yani herkesin kurulu düzeni işleri var kalamaz burada..

bu seninle alakalı bir durum değil. eşinin vicdansızlığı..
Rabbim bebeğinin ve senin yardımcın olsun...

yuh diyorum senin eşin henüz baba olamamış "iyice bize bağlanmadan"" demiş ya nedimmm

canım nasıl vereceksın o kadar kuçukken.veremezsın yureğın dayanmaz.bebeğın sıze çok ıhtıtacı var bu donemde.belkı emzırmeye devam edersın.başka çözüm yolları bulun bence

Günaydın arkadaşlar 3 aylık bebeğim var . Maddi olarak çok sıkışğız eşimde 2 de bir bebeği 6-7 aylık olunca iyice bize bağlanmadan köye yollayayım sende çalış diyor ne yapmam gerekir bilemiyorum . Hem yanımda oldun istiyorum hemde çalışmak . Kimse gelip bakmaz yani herkesin kurulu düzeni işleri var kalamaz burada..
Canım bak öyle 6 aylık cocuga bakmak kolay değildir . Her ağladığında yanına mı koşacaklar karnı ac mı tok mu .ateslense basında bekleyecekler mi?Nerden biliyorsun ıyı bakacaklarını ben asla guvenmedım kimselere bırakmadım yavrumu sende Bırakma. affedersin de Eşek gibi çalışıp sana ve yavruna bakmak zorunda eşin ne getiriyorsa onla gecının yine de yavrunu kimselere Gönderme kararlı ol . Para geldiği gibi gidiyor azken az yersınuz ac kalcak hâliniz yok.yavrunu kimseye Gönderme senin şefkatini sıcaklığını unutmasın.

asla gonderme bebegini onun sana ihtiyaci var.aileler maddi yardim etsinler bir sure yapabilirlerse.illa calismak zorundaysanda israr et eve gelip kalsinlar yada komsulardan falan bakici bul.ama tamamen yavrundan ayrilma.

Yemin ederim böyle :KK57: kaldim. Ne demek bağlanmadan köye gönderelim ? Yapmasaydınız o zaman o bebeği.. Orada annesi babası olmadan ne olacak çocuk .. Bunu ona yapmaya hakkınız yok !

X