Bebegim nerede

• Konu Sahibi Konu Sahibi body
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
16
0
36
İstanbul
son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük hamileyim bugun doktora gıttıgımde kesenin oluşmaya başladığını ama daha tam olmadığını söyledi bir hafta sonra tekrar cagırdı sızce kese oluşmak için geç kalmadımı???

hyr cnm benmde kese beşinci haftada görünmemişti ta ki 7.haftaya kadar hiçbirşey göremedik sadece kan testi pozitif çıktı...seninde öyle olduysa sorun yapmana gerek yok rahat olmaya bak herşey yolundadır...5.hafta bebeği görmek için çok erkenn oka.s

merak etmeyin, henuz cok ama cok erken....
saglikla buyusun minnosunuz, saglikla dogsun insallah :ecrin_bebek:

erken daha telaş yapma cnm...sağlıcakla gelsin bebeğin inşallah kesenin içi pıt pıt atsın inşallah...

ben de 2 gün oldu öğreneli canım daha 4+3 üm... bugün dr a gidicem ama kendi de dedi bugün göremeyiz 6. haftaya dönerken ancak görürüz keseyi dedi... telaş etme canım bebeğin seninledir inşallah.....

benımkı 8 . haftaya gırdı teyzelerı dr gıttıgımde 6 haftalıkmıs kalbı pıt pıt atyodu allahım herkeze nasıp etsın ama benı cok ugrastrdı 1 haftadır yenı gelıyorum kanala mıde bulantısı yuzunden basıımı kaldıramadım yastıktan o saglıklı olsunda ne yapalım:CüvCüv:

maşallah canım RABBİM size bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....

bebeğimi hala göremedik ama yoruldum artk gün aşırı beta hcg baktırmaktan kollarım delik deşik oldu ama doktorum ikiz olabıleceklerını söyledi insallah oyledirler bana dua edin lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…