Bebeğim olmuyor :((((

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
123
Bunalımın içindeyim çıkamıyorum nolur bana yardım edin:KK42:
Bugün kan verdim sonuc yine -
1 senedir uğraşıyoruz hiç hamile kalamadım . 5 kez klomen kullandım kimisinde yumurtam büyümedi biri çatlama iğnesi oldu ama tutmadı vs ..
Gonal f de kullandım yumurtam büyümedi
Sonra tekrar klomen kullandim büyüdü ama sanırım çatlamadı. (Dr a gidemedim kan testinde çıkan sonuc - )
Rahatsızlığıma gelirsek pcoluyum, kendi kendime adet göremem asla ,18 yaşında adet olmayınca Dr a gittiğimde prolaktin 60larda diğer hormonlarım kafaya göre kimi çok düşük kimi çok yüksekti. Son senelerde yapılan tahlillerde prolaktin 20 -22 lh 10 fsh 4 lerde çıkıyor.Dr lar hormon problemim olduğunu söylemiyor pcolusun diyorlar.
Az da olsa iyi yönüm var onu da söyliyim yumurtam var , ilaçlarla çalışsa da rahmim var bunun için Rabbime sukrediyorum
Bugün hic olmadığı kadar bunalima girdim desteğe morale ihtiyacim var
Sizlere sorum benim gibi olup bebeği olan var mı ?
Yada Çevrenizde gördüğünüz benim gibi olup imkansizliklarla karsilastiniz mi ?
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim

Hepimiz aynı duygulardayiz canım. Benim durum sebepsiz. 2 buçuk yıldır bekliyorum klomen çatltma iğnesi denemelerim oldu hepsinde yumurta büyüdü çatladı sonuç negatif. Mart ta ilk aşılama oldu o da negatif sabredip beklemekten başka çare yok. Sana ne desem derdine deva olmaz biliyorum çünkü derdimizin dermanı bebek. İnşallah sağlıkla kısa zaman içinde gelirler

Hepimiz aynı duygulardayiz canım. Benim durum sebepsiz. 2 buçuk yıldır bekliyorum klomen çatltma iğnesi denemelerim oldu hepsinde yumurta büyüdü çatladı sonuç negatif. Mart ta ilk aşılama oldu o da negatif sabredip beklemekten başka çare yok. Sana ne desem derdine deva olmaz biliyorum çünkü derdimizin dermanı bebek. İnşallah sağlıkla kısa zaman içinde gelirler
Allah razı olsun senden. Evet elimizden başka bişey gelmiyor ama hurda em azından birbirimizle dertlesebiliriz böyle konuştukça tek olmadığını görünce ufak bi rahatlama geliyo demekki sorunlu biri değilim diye psikolojik olarak rahatlama sağlıyorbugün dua edelim birbirimize hayırlısıyla Rabbim bize de bebeklerimizi versin diye hayırlısı ise tâbi o onemli

İnşallah en kısa zamanda Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın. Bizim durumumuzda çok insan var yalnizlik ne kelime. Keşke hiç bunları yasamasaydik ama mutlaka vardır bi hayır. Sağlıklı huzurlu bebekler kısa zamanda bizimle olucak inşallah ben inanıyorum sen de inan. Bugün hepimiz için dua edelim elbet kabul olacaktır.

1 senedir uğraşıyoruz hiç hamile kalamadım . 5 kez klomen kullandım kimisinde yumurtam büyümedi biri çatlama iğnesi oldu ama tutmadı vs ..
Sonra tekrar klomen kullandim büyüdü ama sanırım çatlamadı. (Dr a gidemedim kan testinde çıkan sonuc - )
Rahatsızlığıma gelirsek pcoluyum, kendi kendime adet göremem asla ,18 yaşında adet olmayınca Dr a gittiğimde prolaktin 60larda diğer hormonlarım kafaya göre kimi çok düşük kimi çok yüksekti. Son senelerde yapılan tahlillerde prolaktin 20 -22 lh 10 fsh 4 lerde çıkıyor.Dr lar hormon problemim olduğunu söylemiyor pcolusun diyorlar.
Az da olsa iyi yönüm var onu da söyliyim yumurtam var , ilaçlarla çalışsa da rahmim var bunun için Rabbime sukrediyorum

bende aynen sen gbıyım cnm uzulme.kendı kendıme asla regl olamam.illa tarlusal ıcerım.olur ıns vaktı zamanı vardır Rabbim cumle ısteyenlere bu mubarek gece yüzü suyu hurmetıne nasıb etsın ıns

Kızlar merhaba. Ben de sizin gibi ugrastim uzuldum ama meyvemi aldim karnimda simdilik cok yeni. Sakin umudunuzu yitirmeyin. Sizi cok cok iyi anliyorum. Olmazsa benimde olmazdi. Ama dogru bir hekime gittiyinizden emin olum lutfen. Bende de sizin gibi adet olmama sorunu vardi öncelikle bunu cok sorun etmeyin ilacla oluyosaniz no problem. Ikincisi klomen denen ilaca hicmi hic guvemmiyorum. Defalarca kullandim.olmadi bise. Iki tüp bebek denemesinden sonra dedimki yok artik olacaksa normal olsun. Kaldiramadim. Bu arada bir bebegimide erken do g umla kaybettim. Coook cektim cook. Neyse sonra dr a dedimki bana yumurta takibi yapin ben normal istiyorum allah vermek isterse verir dedim yollara düştüm. Igne tedavisi uyguladi femera denen bi ilacla birlikte.monogon adli igneyi kullandim iki gunde bir dr a gittim zorla zorla buyuduler. Ilkinde 1 yumurta buyudu ama tutturamadik:) ikinci ay yeniden basladim igneye pes etmedim. Iki yumurta catladi hemde kendiliginden. Ve geçen ay daha cok yeni simdi hamileyim sizde umudunuzu hic yitirmeyin ben 6 yıldır uğraşıyorum ve yasim 37 belki sizin daha genctir daha cabuk olur. Rabbim dileklerinizi kucaginiza versin. Biraz olsun moral olabildiysem ne mutlu. Olacak olacak olacak hic uzmeyin kendinizi sadece sabirli olun. Sizi anlayan bir dost:)

Kızlar merhaba. Ben de sizin gibi ugrastim uzuldum ama meyvemi aldim karnimda simdilik cok yeni. Sakin umudunuzu yitirmeyin. Sizi cok cok iyi anliyorum. Olmazsa benimde olmazdi. Ama dogru bir hekime gittiyinizden emin olum lutfen. Bende de sizin gibi adet olmama sorunu vardi öncelikle bunu cok sorun etmeyin ilacla oluyosaniz no problem. Ikincisi klomen denen ilaca hicmi hic guvemmiyorum. Defalarca kullandim.olmadi bise. Iki tüp bebek denemesinden sonra dedimki yok artik olacaksa normal olsun. Kaldiramadim. Bu arada bir bebegimide erken do g umla kaybettim. Coook cektim cook. Neyse sonra dr a dedimki bana yumurta takibi yapin ben normal istiyorum allah vermek isterse verir dedim yollara düştüm. Igne tedavisi uyguladi femera denen bi ilacla birlikte.monogon adli igneyi kullandim iki gunde bir dr a gittim zorla zorla buyuduler. Ilkinde 1 yumurta buyudu ama tutturamadik:) ikinci ay yeniden basladim igneye pes etmedim. Iki yumurta catladi hemde kendiliginden. Ve geçen ay daha cok yeni simdi hamileyim sizde umudunuzu hic yitirmeyin ben 6 yıldır uğraşıyorum ve yasim 37 belki sizin daha genctir daha cabuk olur. Rabbim dileklerinizi kucaginiza versin. Biraz olsun moral olabildiysem ne mutlu. Olacak olacak olacak hic uzmeyin kendinizi sadece sabirli olun. Sizi anlayan bir dost:)

Canim yazdiklarin okadar iyi geldiki bana anlatamam:((bende pkoyum ilacsiz asla regl olamam.ama ictimmi gelir bak.sevindim simdi geliosa sorun yok dmissin ya.dogali gbi diil ama ilac aldimmi gelio sukur.ben 26 yasindayim.1senedir istioruz.1kere asilama oldum nasib olmadi.doktorum ilgisizdi cok.belkide nasip diildi.smdi 2.asilamayi olucam nasip olursa mayista.nolur duani esirgeme bizlerden;( beni en iyi sen anlarsin

Canim yazdiklarin okadar iyi geldiki bana anlatamam:KK43:(bende pkoyum ilacsiz asla regl olamam.ama ictimmi gelir bak.sevindim simdi geliosa sorun yok dmissin ya.dogali gbi diil ama ilac aldimmi gelio sukur.ben 26 yasindayim.1senedir istioruz.1kere asilama oldum nasib olmadi.doktorum ilgisizdi cok.belkide nasip diildi.smdi 2.asilamayi olucam nasip olursa mayista.nolur duani esirgeme bizlerden;( beni en iyi sen anlarsin
Canim benim tabikide anlıyorum. Ve inan benim bazi aylar hic buyumediler. Sadece her vucut ayni ilaclara farkli tepkiler verebiliyor. Ornegin klomen bende pek ise yaramamisti ama monogon igne gonal f ise yaradı. Ama gonolf denen igne cok sayida yumurtayi buyuttugu icin normal iliski inermiyolar. Asilama veya tup oluyo Bana dr. Um o nedenle monogon kullandi ama dozuda ayarlamak lazim tabi. Bide femarayi sor dr una. O yumurta kalitesini arttiriyo. Normalde gogus kanseri hastalari icin olan bi ilac ama kadin dogumcularin cogu kullaniyo. Sonucta hersey nasip. Tez zamanda en hayirlisi nasip olsun. Rabbim en guzelinden nasip etsin. Dualarimdasiniz. Sizde bana dua edimde sag salim alayım kucagima. Cok endiseliyim daha yeni oldugu icin. Allaha emanet olun

Canim benim tabikide anlıyorum. Ve inan benim bazi aylar hic buyumediler. Sadece her vucut ayni ilaclara farkli tepkiler verebiliyor. Ornegin klomen bende pek ise yaramamisti ama monogon igne gonal f ise yaradı. Ama gonolf denen igne cok sayida yumurtayi buyuttugu icin normal iliski inermiyolar. Asilama veya tup oluyo Bana dr. Um o nedenle monogon kullandi ama dozuda ayarlamak lazim tabi. Bide femarayi sor dr una. O yumurta kalitesini arttiriyo. Normalde gogus kanseri hastalari icin olan bi ilac ama kadin dogumcularin cogu kullaniyo. Sonucta hersey nasip. Tez zamanda en hayirlisi nasip olsun. Rabbim en guzelinden nasip etsin. Dualarimdasiniz. Sizde bana dua edimde sag salim alayım kucagima. Cok endiseliyim daha yeni oldugu icin. Allaha emanet olun
Yazdığınızı şimdi okudum Allah sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah:) benim de 2 yıldır olmuyot bir tüp bebek denemem var. Görünen hiçbir sorun yok sebepsiz yani...klomen kullandığımda 4 yumurtam kendiliğinden oluştu doktor bu ay kesin gözüyle bakıyorum dedi olmadı, gonalf kullandım 17 yumurtam oluştu başka doktor yine çok iyi kesin tutar biri dedi olmadı:( tabi buraya çok basitmiş gibi yazıyorum ama neler hissettiğimi anlayabileceğinizi tahmin ediyorum. Sonra gittiğim dokto yumurta sayın iyi ama yumurtan kalitesiz çok uzun yaşamıyor dedi ve bununla ilgili ilaç olmadığını söylemişti. Şimdi bu yazdığınız umut oldu bana, olmadı yarın gidip sorarım bu ilacı kullanıp kullanamayacağımı. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah

bende pco luyum 25 yaşindayım 8 senelik evliyim bende ilaçsız adet olamam arada gelir kendinden cok ugrastım ilk 2 sene eşime hiç bakmadılar bılmıstım klonenden.3.sene ye girdiğimizde başka bir doktora gittim eşimin spermiylgram yapılmasını istedi yapıldı ve o an tüm emeklerim cöpe gitti cünkü eşim varıkoselde sperm sayıaı cok düşüktü halletmemiz lazımdı ameliyat oldu 3 ay ilaç kullandı tekrar spermıyphram yapıldı ve sonuc 0 idi yıkıldık ve artık bosuna ugrastıgimizi düşündük.randevu aldık tüp benek merkezine gittik tahlıl fşn yapıldı 1 ay sonra sonuclar tamamdı adet olmustum başladık zorlu bir süreçti ve hiç umudum yoktu 1 ay sonra hamile olduhumu öğrendim cok şukur kozım erken dogsada cok cok aevindil zor zamanlar geçirdik ama geçti kızım 4 yaşinda.2.coxuk için de 4 deneme yaptım olmadı

Bayanlar bende bu durumdaydım. 5 kez klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı hamile kalamadım..Ne zaman RAİM FİLMİ CEKİLDİM..aynı ay HAMİLE kaldımmmm..İhmal etmeyin lütfennn..

inş sende sag saglım alırsın bebegını kucagına cnm.inş ısteyen herkese nasıb olur cnm amin.bende ılk asılamada gonalf kullanmıstım 3 yumurtam olmustu.ama hıcbı doktor femarayı solemedı bıle bna nıyeyse

İnşallah en kısa zamanda Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın. Bizim durumumuzda çok insan var yalnizlik ne kelime. Keşke hiç bunları yasamasaydik ama mutlaka vardır bi hayır. Sağlıklı huzurlu bebekler kısa zamanda bizimle olucak inşallah ben inanıyorum sen de inan. Bugün hepimiz için dua edelim elbet kabul olacaktır.
evet dua çok önemli biribirimize edelim canım. adetlerin nasıl peki? hiçbir probleminiz yokken mi gebe kalamıyorsun?

Allahım nazarlardan korusun ,inşallah bebeğine kavuşursun. bana da hep yaşın genç(25)diyorlar niye dert ediyorsun,benim derdim ilaçsız adet olamadığımdan kendimi yarım insan gibi hissettim küçüklüğümden beri ve uğraşmadan hamile kalamayacağımı hep biliyordum.
sizin de yorucu geçmiş ,uğraşmışsınız çok sabır isteyen şeyler, 5 nisanda klomenle büyüyen yumurtamın tuttuğuna inanıyorken kan testinde - görünce çok fazla moral bozukluğu olmuştu ama şimdi sizlerin yazdıklarınız çok ümit verici , ben de pes etmeyeceğim inşallah

bende aynen sen gbıyım cnm uzulme.kendı kendıme asla regl olamam.illa tarlusal ıcerım.olur ıns vaktı zamanı vardır Rabbim cumle ısteyenlere bu mubarek gece yüzü suyu hurmetıne nasıb etsın ıns
slm kızlar hiç uzulmelyin bende kendimi bldim bleli adet olmam ve kistim vardı pco diye tedavie oldum ve su iki aydır duzenli adet olyorum allah byuk hç üzülmeyin

inşallah canım ,ya bu arada seni takip edeceğim ,benim gibi olan 3 4 kişi tanıdım sadece birbirimizden haberdar oılalım diye düşünüyorum. ben hayatımda ilk defa yarı adet oldum gibi biliyor musun ? dün bitti adetim iyiydi de çok şükür. klomenle yumurta büyütmeyi denedik yine ,yumurtam çöatladı mı onu bilmiyorum ama adet oldum .çatladıysa da ilk defa çatlamış olacak kendiliğinden.kistim varmış gerçi çatlayamadıysa kist olmuştur dicem o zaman nasıl adet oldum onu bilmiyorum. senin durumun nasıl pcolumusun?

slm kızlar hiç uzulmelyin bende kendimi bldim bleli adet olmam ve kistim vardı pco diye tedavie oldum ve su iki aydır duzenli adet olyorum allah byuk hç üzülmeyin
ciddi mi? nasıl yani kendin adet olmuyor musun canım sen de ? şimdi nasıl olabiliorsun anlatır mısın ????????

bende pco luyum 25 yaşindayım 8 senelik evliyim bende ilaçsız adet olamam arada gelir kendinden cok ugrastım ilk 2 sene eşime hiç bakmadılar bılmıstım klonenden.3.sene ye girdiğimizde başka bir doktora gittim eşimin spermiylgram yapılmasını istedi yapıldı ve o an tüm emeklerim cöpe gitti cünkü eşim varıkoselde sperm sayıaı cok düşüktü halletmemiz lazımdı ameliyat oldu 3 ay ilaç kullandı tekrar spermıyphram yapıldı ve sonuc 0 idi yıkıldık ve artık bosuna ugrastıgimizi düşündük.randevu aldık tüp benek merkezine gittik tahlıl fşn yapıldı 1 ay sonra sonuclar tamamdı adet olmustum başladık zorlu bir süreçti ve hiç umudum yoktu 1 ay sonra hamile olduhumu öğrendim cok şukur kozım erken dogsada cok cok aevindil zor zamanlar geçirdik ama geçti kızım 4 yaşinda.2.coxuk için de 4 deneme yaptım olmadı
maşallah,Allahım kızınızı korusun. şimdi nasıl ilaçla mı adet görüyorsun?bu arada aynı yaştayız :) tüp bebeğin ilk denemede olması çok iyi olmuş :nazar:

Yazdığınızı şimdi okudum Allah sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah:) benim de 2 yıldır olmuyot bir tüp bebek denemem var. Görünen hiçbir sorun yok sebepsiz yani...klomen kullandığımda 4 yumurtam kendiliğinden oluştu doktor bu ay kesin gözüyle bakıyorum dedi olmadı, gonalf kullandım 17 yumurtam oluştu başka doktor yine çok iyi kesin tutar biri dedi olmadı:KK43: tabi buraya çok basitmiş gibi yazıyorum ama neler hissettiğimi anlayabileceğinizi tahmin ediyorum. Sonra gittiğim dokto yumurta sayın iyi ama yumurtan kalitesiz çok uzun yaşamıyor dedi ve bununla ilgili ilaç olmadığını söylemişti. Şimdi bu yazdığınız umut oldu bana, olmadı yarın gidip sorarım bu ilacı kullanıp kullanamayacağımı. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
senin de mi sebepsiz infertilite canım?

Back
X