Bebeğim olmuyor :((((

insallah herkez hayırli evlatlar nasip etsin İNSALLAH HERKEZİN :KK46::KK46:EVİNİN İÇİ COCUKLARIN YÜZÜNE DAGİNİK OLSU:anneadayı::anneadayı:N VE GÜRÜTÜLÜ OLUR EN KİZA ZAMANDA GÖBÜSLERİMİZ DAVUL GİBİ OLUR :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Amiiiinnnn İnşallah canım tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah rabbim ❤✔☺☕

Ben adet bitimini bekliyorum
canım haberleşelim ben daha bugün başlıcam inşallah bakalım nolcak ,soğandan sonra aslanpençesi .birde hayıtı araştırcam umudum bunlarda. bide pt günü şekerim varmı yokmu ölçtürcem, yoksa keçiboynzuu meyve vs yicem bol bol.. sonuçları yazarım

canım haberleşelim ben daha bugün başlıcam inşallah bakalım nolcak ,soğandan sonra aslanpençesi .birde hayıtı araştırcam umudum bunlarda. bide pt günü şekerim varmı yokmu ölçtürcem, yoksa keçiboynzuu meyve vs yicem bol bol.. sonuçları yazarım
cnm bak findik fisitk keci boynzu ye hiç gerek kalmycak bazilarında kist yapyormus bn karsyım ama senblrsin

cnm bak findik fisitk keci boynzu ye hiç gerek kalmycak bazilarında kist yapyormus bn karsyım ama senblrsin
canım bende kist var zaten onun için soğan içcem ,kuruyemiş nerdeyse hiç yemem ona rağmen kistim olur.keçiboynuzu da hakkaten şeker varsa zarar verebilir hem varsa yediklerime ona göre dikkat ederim diye düşündüm bakalım

canım bende kist var zaten onun için soğan içcem ,kuruyemiş nerdeyse hiç yemem ona rağmen kistim olur.keçiboynuzu da hakkaten şeker varsa zarar verebilir hem varsa yediklerime ona göre dikkat ederim diye düşündüm bakalım
bende kist varken doktrma syldim kllnym mi diye ksnlikle kllnma dedi olan kistini dogurtturur dedi bidaha kllnmam dedim genede senblrsin

Olur. Haberleselim.hayit tablet olarak var. Eczaneye sorun bilgilendirir

Back
X