bebegim olmuyor

nurella3449

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
197
181
103
36
14 aylik evliyim. Sadece 2 ay korunduk. Daha once yumurtalik kanseri gecirdim.tek yumurtaligim alindi. Kemoterapi gordum. Adet duzenimde sorun yok. Gunu gunune 6 gun olur. Bebegimiz olmuyor. Tam bunun icin doktora gidecektik baska bi rahatsizligim cikyi ameliyat oldum. Bir ay kadar dinlenip gidecegim. Asil sorun etrafimda benden sonra evlenen bi cok insan hamile hatta doguran bile var. En icten ice cok üzülüyorum bebek sahibi olamayisimiza

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hem yumurtalığınızın birini kaybetmiş hem de kemoterapi görmüşsünüz yumurtalarınız ne alemde hiç oyalanmadan iyi bir infertilite uzmanına gidin. Güvenilir bir tüp bebek merkezi bulun herhangi bir kadın doğumcu ile uzun vadeli zaman harcamayın. Ve bir an önce başlayın gereken tetkikleri yaptırmaya...

İnşallah isteyen hepimizin olur en kısa zamanda

Evet bazi doktorlar zaman kaybettiriyor maalesef. 2 doktora gittim 1 yil dolmadan tedavi naslamaz dediler. Tahliller vs. Yapıldı yumurtaligim gayet iyi calisiyomus. Esimle gidecwktik tam baska saglik sorunu cikinca onu unuttuk tabi.

Allah yardımcın olsun. Insallah bebegin olur. Bende 14 aydir evliyim. 7 aya kadar bebegim olmuyordu. Aşılama sayesinde oldu ama 7 haftalikken düşük yaptım. Yine istiyoruz ama olmuyor 2 aydır klomen kullaniyorum tik yok ve polikistik var bnde. Regl günümü bekliyorum baska tedavi yapılacak. Bu arada bitkisel ilaclar kullaniyorum insallah faydasini gorurum

Amin insallah. Sogan kürü yapmıştım işe yaramadı. Suan hayıt tohumu sıvi eksrative civan percemli karisik cay kullaniyorum. Bu aralar sag sol kasiklar fena sancı yapiyor. Insallah kistlerim patliyordur. Bu ise yaramasa incir havuc kuru denicem.

Stres hamile kalmayı çok etkiliyor kafanı rahat tut rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.

Klomeni tavsiye etmem onun yerine şeker hapı kullanın dr a sorun ben 8 kez klomen kullandım olmadı şeker hapı kullanınca 4 kez oldu 3kayıp bir yaşayan var pıtılaşma da varmış bende ve pko da var

Bi an 14 yıllık evliyim diye okudum vallahi.

Daha çok yenisin rabbim sana önce şifa sonra sabır sonra çocuk versin inşallah canm hayırlısıyla

Cok gecmiş olsun. Neler atlatmışşınız sız herseyın ustesınden gelirsınız.
Vucudunuzu guzelce dınlendırın ve ınfertılıte uzmanına gıdın tez zamanda bebegınızı kucagınıza alırsınız ınş

Klomeni tavsiye etmem onun yerine şeker hapı kullanın dr a sorun ben 8 kez klomen kullandım olmadı şeker hapı kullanınca 4 kez oldu 3kayıp bir yaşayan var pıtılaşma da varmış bende ve pko da var
Şeker hapıda kullandım. Baya uğrastim. Demekki nasip degilmis. Rabbim isteyenlere verir insallah. Streste yapmamaya calisiyorum. insallah olur.

Çok doğru yazmış arkadaşımız. Kesinlikle tüp bebek tedavisi için adım atın geçmiş olsun. Ama ümidinizi yitirmeyin allahınç hazinesi çok fazla bizlerede vardır elbet

Çok doğru yazmış arkadaşımız. Kesinlikle tüp bebek tedavisi için adım atın geçmiş olsun. Ama ümidinizi yitirmeyin allahınç hazinesi çok fazla bizlerede vardır elbet
En azından tüp bebekte yumurtalar toplanıyor sipermle dölleniyo bu dolduruluyor. Siz de dondurtturursınuz bayagı kemoterapi devam etmemekte birlikte transfer yaptırırsın. Sakın kaçırmayın bu fırsatınız ben yeni yaptırdım beklemedeyim. Rabbim isteyen herkeze versin.rahmin tutar allahın izni ile emriyoyuna süper olur valla

Insallah hayirlisiyla saglikli evlatlarınız olurda evliliginize neşe huzur hayırlar bereketler getirir insallah.hayirli sabahlar arkadaslarim..

Benden sonra evlenen eltimin 2 çocuğu oldu hatta büyüğü okula başladı ben daha yeni bebek yaptım :)
Böyle saçma şeylere takıp gereksiz yere üzülmeyin.
Allah hayırlı zamanda nasip etsin. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…