- 31 Ağustos 2016
- 197
- 181
- 103
- 36
- Konu Sahibi nurella3449
-
Klomeni tavsiye etmem onun yerine şeker hapı kullanın dr a sorun ben 8 kez klomen kullandım olmadı şeker hapı kullanınca 4 kez oldu 3kayıp bir yaşayan var pıtılaşma da varmış bende ve pko da varAllah yardımcın olsun. Insallah bebegin olur. Bende 14 aydir evliyim. 7 aya kadar bebegim olmuyordu. Aşılama sayesinde oldu ama 7 haftalikken düşük yaptım. Yine istiyoruz ama olmuyor 2 aydır klomen kullaniyorum tik yok ve polikistik var bnde. Regl günümü bekliyorum baska tedavi yapılacak. Bu arada bitkisel ilaclar kullaniyorum insallah faydasini gorurum
Şeker hapıda kullandım. Baya uğrastim. Demekki nasip degilmis. Rabbim isteyenlere verir insallah. Streste yapmamaya calisiyorum. insallah olur.Klomeni tavsiye etmem onun yerine şeker hapı kullanın dr a sorun ben 8 kez klomen kullandım olmadı şeker hapı kullanınca 4 kez oldu 3kayıp bir yaşayan var pıtılaşma da varmış bende ve pko da var
Çok doğru yazmış arkadaşımız. Kesinlikle tüp bebek tedavisi için adım atın geçmiş olsun. Ama ümidinizi yitirmeyin allahınç hazinesi çok fazla bizlerede vardır elbetÖncelikle çok geçmiş olsun. Hem yumurtalığınızın birini kaybetmiş hem de kemoterapi görmüşsünüz yumurtalarınız ne alemde hiç oyalanmadan iyi bir infertilite uzmanına gidin. Güvenilir bir tüp bebek merkezi bulun herhangi bir kadın doğumcu ile uzun vadeli zaman harcamayın. Ve bir an önce başlayın gereken tetkikleri yaptırmaya...
İnşallah isteyen hepimizin olur en kısa zamanda
En azından tüp bebekte yumurtalar toplanıyor sipermle dölleniyo bu dolduruluyor. Siz de dondurtturursınuz bayagı kemoterapi devam etmemekte birlikte transfer yaptırırsın. Sakın kaçırmayın bu fırsatınız ben yeni yaptırdım beklemedeyim. Rabbim isteyen herkeze versin.rahmin tutar allahın izni ile emriyoyuna süper olur vallaÇok doğru yazmış arkadaşımız. Kesinlikle tüp bebek tedavisi için adım atın geçmiş olsun. Ama ümidinizi yitirmeyin allahınç hazinesi çok fazla bizlerede vardır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?