Bebegim olsun istiyorum.

Canan1985canan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
3
0
1
40
Kizlar merhaba 2010 yilinda evlendim esimden dolayi bazi sikintilardan dolayi cocuk sahibi olamadim 2015 yilinda karar verdik tekrardan fakat esim kendi sikintisi oldugunu bilmiyor bi arkadas araciligi ile baskasinin sperminden hamile kaldim ve cocugum oldu esim bu durumdan habersiz ve simdi ikinci cocugu istiyor ne yapmaliyim arkadasimla tekrar irtiabatami gecmeliyim kafam darma dagan geceleri uykularim kaciyor.😞😞😞

Eşiniz kendi sıkıntısı olduğunu bilmiyor ama siz sıkıntının eşinizde olduğunu biliyorsunuz? Buralar fake kokuyor Mune Mune
Neden oyle dusunuyorsunuz bilemezsiniz neyin oldugunu hayatta hersey oluyor doktora gitti esim ve sonuclardan habersiz normal biliyor herseyin

Neden oyle dusunuyorsunuz bilemezsiniz neyin oldugunu hayatta hersey oluyor doktora gitti esim ve sonuclardan habersiz normal biliyor herseyin
O kadar çok Sacma sapan topik acan troller varken buna inanmakta tuhaf geldi

Doktor eşinizin rahatsızlığını size anlatıp kendisine anlatmamak gibi bir hata yapamaz çünkü

Sizi inandirmak gibi bi cabam yok inanip inanmak herkesin kendi gorusudur saygi duymak lazim herkesin basina bi is gelebilir bu hayatta
İnanmak daha kötü resmen kocanızı kandırmış hakkına girmişsinşz... Gercek olmamasını yeğlerim troll olmanızı dilerim

Back
X