bebeğim olsun istiyorum....

aysee122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
141
39
48
merhaba arkadaşlar;

Ben 4 yıllık evliyim evliliğimin 6. ayından beri korunmuyoruz. Ancak bebeğimiz olmadı. Horman tahlili ve HSG (rahim filmi) gibi tüm tahlillerimi yaptırdım. Hepsi normal çıktı. Eşimin tahlillerinde de herhangi bir sıkıntı yok. Doktorum 3 ay klomen verdi ilk ayımda yumurtalarım iyi çalıştığını söyledi ve 5 gün içtiğim klomeni 2 ay 3 güne indirdi. (günde 1 tane) son iki ayında ise progestan kullandım. Yumurtamda çatlama olmasına karşın yinede çatlatma iğnesi kullandım. Ancak yine olmadı. Doktora her gidişimde psikolojim bozulduğu için doktora son 5 aydır gitmiyorum. Doktorumla her konuşmamda sebep olmadığını söylüyor. Sizlerde bir çok aşamalardan geçiyorsunuz. Sizce ne yapmalıyım. Neler denemeliyim. Yardımlarınızı rica ediyorum.

ay canım üç buçuk sene allah sabır versın sanada bizlerede hiçbir sorun yokken olmaması dahada yıpratıcı ama sıkma canını olur birgün bi bakmışız bebeişlerimiz kucagımızda bize dudak büzüştürüyorlar sende sıkma canını herseyın bı zamanı var gelecek elbet.

inşallah olur... Ben gerçekten çok bunaldım. çevremde tüm arkadaşlarımın var. bu sebeple onlarla bile görüşmek istemiyorum. Görüştükten sonra eve gelince hep ağlıyorum. Kafaya takma diyorlar ama takmamak elde değil. Kafaya takmamanın bir çaresi var mı acaba????

Ay ınanmıyorum sankı benı anlatıyorsun bende aynen 4 yıllık evlıyım ve ılk 4-5 ay korunduktan sonra hıc korunmamamıza ragmen hamılelık olusmadı benım de doktor hıc sorun yok dıyor ama kafasına vurmak ıstıyorum sorun yoksa bebk neden yok dıe sonra kısmet dıe kendıme teselli verıyorum ben bu ay incir kürü kullanıyorum ve onumuzdekı ayda klomen kullanacağım doktorum verdı tekrar dha once sadece 1 ay kullanmıstım ve bırakmıstım onumuzdekı aya tekrar deneyecegım kısmet cnm hayırlıs olsun hepimiz ıcın ama rabbım yokluguyla ımtahan etmesın sende bıtkısel kurler dene ıstersen faydasını goren cok olmus

Mrb arkadaslar hic bi sorun yokken beklemek gercekten zor ben pko luyum ama sizi anlayabiliyorum size bazi tavsiyelerde bulunayim daha dogrusu duyduklarimdan bahsedeyim hic bi sorun yok ama iltihabiniz varsa buda tek basina gebeligi engelliye biliyor ona bi baktirin 2. si boyle bayanlar bu isten anlayan ebelere giderek karin ve bel cektirip hamile kalabiliyor (karina masaj yapilip kasiktan cekiliyor belide balla cekiyorlar) tabi gercekten bilen birine yaptirmak lazim benim kuzenim bu yontemle gebe kaldi ilk ayinda 3. sü bazi forumlarda okudum iliskiden sonra eslerine kendilerini silkeletiyorlar ( erkek esini bacaklarindan tutup kaldirip silkeliyor bi kac defa) bu forum subatta acilmis ve ordaki bi cok arkadas bu yontemle bi kac ay icinde gebe kalmis hatta formu acan 10 ekimde dogum yapti sizde bi okuyun isterseniz 4.sü bazi arkadaslar pre-seed diye bi jel kullanmis spermler yumurtaya daha kolay ulasiyormus bununla size tavsiyem bunlardan akliniza uyan yapabileceginiz varsa yapin belki sizede faydasi olur ins. bende pkoyu yenersem denicem sirasiyla

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba yeni bi uyeyim ....ben 1,5 yillik evliyim esimle hc korunmadik. Doktora gttik pko var dediler ilac kullandm olmadi.belini cektir dediler onuda yaptik olmadi .. Yaklasik bir bucuk ay once hsg filmi cektirdim doktorum bu filmin faydasi olur tedavi edici yonude var dedi ve suan sukurler olsun 5 haftalik hamileyim rabbim herkese bu duyguyu tattirsin insallah sag salim kucagima almakda nasip olur insallah

merhaba arkadaşlar,
ben de aynı sorunları yaşadım yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor en son hsg çekildim o ay ilaç kullandım kist için olmadı bu ayda beklemedeyim bikaç güne belli olması lazım bugün test yaptım tek çizgi ama yine de bi ümit işte inşallah tutar,çok üzülüyorum artık benden sonra evlenen arkadaşlarım ya bebeği oldu ya da hamile,Allah herkese versin tabii ama insan bunları düşünmeden de edemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…