Bazi riskli hamilelikler gibi tum hamileligini yatarak gecirsen ve sezeryan olsan yine de riski var mi ?
Eger risk buyukse kurtaja karsi oldugum halde henuz 6 haftalikken aldirman taraftariyim.
S
Saģ olun yazdıģıniz için. Omurganın çökmesi. Omurga kemiğinin tekrar kırılması şeklinde risklerim var bunları göze almak bana kalmış durumda hamilelik sırasında ani bir çökmede müdahale durumunu düşünmek bile istemiyorum. Eğer çevrenizde ailenizde beyin ve sinir cerrahi dalında uzman tanıdığıniz varsa benim için sorabilirseniz yani artı bir görüş için istedim ben çökmüş durumdayım her yerden olumsuz cevap almaktan.
Gec dollenmedir. Ben 8haftada duydum.Ayrıca bebeģimin kalp sesini de duyamadım. Tecrübem sıfır bu haftalarda duydunuz mu hiç
Gec dollenmedir. Ben 8haftada duydum.
Yanlis anlama ama hazir kalbi de atmamisken aldirman en iyisi.
Bahsettiklerin buyuk riskler. Sana bir sey olsa bebegine ve sana kim bakacak?
Ve olan sey kalici mi olacak gecici mi?
Sakat kalma riskin varsa dusunme bile.
Tatlim ezbere yazmak istemedim ingilizce bir forumda bir mesaja rastladim senin kadar olmasa da kirik omurgalata platinlere vidalara vs sahip olanlar saglikla bebeklerini dogurmuslar . Senin durumun tam nasildir bilemem ama turkiyede bazi seylerin abartildigina cok sahidim.Estağf. Desteģinize çok ihtiyacım vardı. Inşallah duzelme ihtimalim var benim tek umudum bu oldu artık
Başka doktorlara da gitsene alaninda en iyilerine perinatolojiye ..benim fikrim bencr biraz bekle erkenden karar verme zaten hamileligin en zor , en cok kilo alinan kismi son ay
.senin bebegini biraz erken alirlar .gerekirse az yersin kilo almazsin çok fazla ve istirahatla gecirirsen hamileligini belkide sorun olmayacak
Tatlim ezbere yazmak istemedim ingilizce bir forumda bir mesaja rastladim senin kadar olmasa da kirik omurgalata platinlere vidalara vs sahip olanlar saglikla bebeklerini dogurmuslar . Senin durumun tam nasildir bilemem ama turkiyede bazi seylerin abartildigina cok sahidim.
O yuzden az onceki kadar kesin aldir diyemiyorum.
Iyilesme sansi da var madem. Cocugun olmama riskini de dusunerek hareket etmen lazim. Nrkarar verirsen ver Allah yardimcin olsun
Canim çok zor bir karar ama bebeğin oluştuğuna göre vardir bir hayir diyorum demek ki yiyeceği ekmeği var annesi inş risksiz bir şekilde atlatirsin hem o sağlikli dogsun hem de sen sağlini kaybetme inşÇok teşekkur ederim verdiğiniz umut için. Görüştüm farklı uzmanlarla nihai kararı ameliyatımı yapan doktoruma bıraktılar kadın doģumcular bile. Doktorum da risklerin sana ait aslında doğrudan nihai karar benim olmuş oluyor.bu mucize öyle bir anda oldu ki ben hastanede kullandıgım ilaćlardan dolayı böbreklerimi dinlendirme aşamasindaydım yani ilaçlardan bıkmıştım artık eşim de vitaminini kullanmadı ben iyileşeyim bekleyelim diye böyle oluştu kimsenin beklemediği bir anda. Çevrem lütfen hayatnda bir kere kendini düşün tavsiyelerinde annelik kutsal bebeģim mucize bunu biliyorum ve ilk bebeģim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?