- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
Abartiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahBenim bebegim 7,5 aylık . Daha 2 gün önce oturmaya başladı:)
6 aylıkken bende konu açmıştım.
Merak etmeyin ve ona zaman tanıyın o oturacağı zamanı biliyor :)
Bütün kayinvalidelerde hatta anneannelerde bile "bu çocuk basamiyor,bu çocuk oturamiyor,sütün yaramıyor,bu çocuk konuşamıyor' gibi gibi söylemler bolca mevcuttur.Kendileri çocuk buyuteli yıllar olduğu için zaman kavramları karışmıştır.Bir iki ay arasinda bile ne kadar fark var oysaki...
Sorsan hepsinin çocuğu 1 yaşında bezi bırakmıştır![]()
Kayınvaliden haklı normalde 6 aylık çocuk 20 kg içi dolu kovayi da tutarak engelli koşusunda rekor kırıyor olması gerekti her engel 30 cm yükseklikte olacak
Kız Allah iyiliğini versin :) unutmuş o belli dinleme kimseyi normal çocuğun :)
Evet tutabiliyor ,iyi fikir :)Başını tutabiliyo mu? Yüzüstü yatırdığınızda kafayı kaldırabiliyo mu? Önemli olan bu
Bebekten kocaman insanların yaptığı şeyleri bekleyemeyiz. Önce destekli oturucak sonra normal
Kvnizi boşverin dra gidince sorun hatta onuda götürün alsın ağzının payını
Şimdi oturmayı değil, dönmeleri geliştirecek. Sırt üstü, yüz üstü geçişleri hızlanacak. Dönmeler tam gaz başlasın, sana uyku yok 1 ay. Yatkta debelensin dursun:) Sonra oturma, sonra emekleme, en son da yürüme hallolunca belki uyku uğrar sana:) şimdi ben yürüme kısmını bekliyorum gariiii:) her bekleme süresi çok heyecanlıydı. Bir insanın büyüdüğünü görmek harika bir şey.
7. Aydan sonra iletişim ve kas kabiliyeti arttığından onlarla vakit geçirmek çok zevkli oluyor. Hele bir sarılmaya başlasın sana.![]()