Çocuk Hastalıkları Bebeğim Periventriküler Lökomalazi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
358
İzmir
Zor bir tüp bebek tedavisi ile 2. denemede ikiz anne adayı olabildim. Çok mutlu ve rahat bir hamilelik dönemi geçirdim 34. haftaya kadar 33 haftada dr umun nidilat denen ilacı başlatıp erken doğumu baskılayalım demesi üzerine ödem oluşumu başladı ve kabuslarımın başlangıcı oldu o gün. 34+2 de erken doğum yaptım ve bebeğimin biri yaşamıyor diğeri oksijensiz kalmaktan ötürü periventriküler lökomalazi teşhisi kondu bu teşhis tabi 36 günlük kuvöz döneminde konulabildi. bu durumu yaşayan annelerle paylaşmak istiyorum.Ege üniversitesi dr larından Hasan Tekgül takibini yapıyor.Neler yaşadınız kasılmalar varsa nasıl anlıyabiliyorsunuz ben henüz kasılma fark etmedim ama oluyorda benmi anlamıyorum diye çok endişeliyim.

Merhaba arkadaşim bebeğinin durumu nedir aynı sorun benim bebegimdede var süreç nedir nasildir

bnmde ikiz benegim erken dogum sonucu 150 gün kuvezde oksijen destegiyle yasayabildi diger ikizim 26 gun kaldi yogun bakimda sonuc lokomazi 24 aylik şuanda kızima %98 engelli raporu verdiler emekleme yurume yok tam on ay ng ile beslendi gelişim geriligi var konuşamiyor

Back
X