- 21 Nisan 2018
- 8.174
- 30.249
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Evet bunu ben de gordum. Hemen arayacagim. Tesekkurler.Eki Görüntüle 2290663 panik yaptırmak istemem ama, netten bı baktım bunu gördüm, zehir danışma hattını hemen arayın yukarıdaki arkadaşın dediği gibi
Aradim. Icindeki siyah madde akmadiysa sorun olmaz dedi. Benim gordugum kadariyla akmamis ama yine de takip edecgim ilk 24 saat. Tesekkurler.Pillerin sadece metal kısmını ısırıp içine temas etmediyse bir sıkıntı olmaz. Ama içinizin rahat etmesi için zehir danışma hattı var orayı arayıp sorun yine de.
22 aylik su anda. Zehir hattini aradim, onlar da oyle dedi. Yine de bugun gecene kadar bana rahat yok. Tesekkur ederim.sadece dışını kemirmişse bir şey olmaz.bebek ne kadarlık bilmiyorum ama daha bebek dediğinize göre şu anki kuvvetiyle de pilin içine kadar giremez zaten dişleri.zehirlemesi için içindekini alması lazım.bir şey olmaz korkmayın.
Zehir hattini aradim. Icindeki siyah sivi cikmadiysa sorun olmaz, 24 saat gozlemleyin. Normalin disinda bir durum olursa goturun dedi. Su an uyuyor zaten. Yine de uyaninca acile goturebilirim belki, bilmiyorum. Tesekkur ederim.İhmal etmeyin hastaneye götürün, orda gözetim altında olsun daha iyi.
İçinizin rahat etmesi için götürün diyorum, acaba bir şey oldu mu diye düşünüp durmak yıpratır çünkü şimdi sizi. Geçmiş olsunZehir hattini aradim. Icindeki siyah sivi cikmadiysa sorun olmaz, 24 saat gozlemleyin. Normalin disinda bir durum olursa goturun dedi. Su an uyuyor zaten. Yine de uyaninca acile goturebilirim belki, bilmiyorum. Tesekkur ederim.
Evet haklisiniz. Uyansin da bir bakayim durumuna. Tesekkur ederim.İçinizin rahat etmesi için götürün diyorum, acaba bir şey oldu mu diye düşünüp durmak yıpratır çünkü şimdi sizi. Geçmiş olsun
Pilleri goturup gostersem mi doktora. Disindaki plastik kaplamayi soyup baktim metalinde herhangi bir delik var mi diye ama gorunmuyor. Birsey akmamis disina.Doktor nasıl tespit edecek ki yutup yutmadığını, o da takip vermeyecek mi?
Pilin icindeki sıvı pis kokulu yağ gibi bir şey.
Bence fark ederdiniz akmış olsa.
Ben fark etmeme ihtimalinizin olduğunu düşünmüyorum.Pilleri goturup gostersem mi doktora. Disindaki plastik kaplamayi soyup baktim metalinde herhangi bir delik var mi diye ama gorunmuyor. Birsey akmamis disina.
Kan alirlar dedi zehir hattindaki kisi. 24 saat gozlemleyin, normalin disinda birsey varsa goturun dedi. Yine de iciniz rahat etson istiyorsaniz goturun, kan falan alinir dedi.Ben fark etmeme ihtimalinizin olduğunu düşünmüyorum.
Hani Allah korusun pil yuttu deseniz röntgen çekerler, bunda onlar da bir şey yapmaz sanıyorum.
Tesekkur ederim. Uyanmasini bekliyorum canim. Genel durumuna bir bakip ona gore karar verecegim.Canim zarar vermesi icin isirip icinde bi sivi var agzina akmasi lazim icin rahat olsun yine de ben dayanamam dersen gotur hastaneye ama icin rahat olsun annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?