Çocuk Hastalıkları Bebegim pilleri isirmis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ahh çok geçmiş olsun, çok fena bu çocuklar. Pilden ben de korkarım. En kötü ihtimal pille beraber doktora gidin. İllaki kan alacaklardır , gittiğinizde burda gözetim altında tutalım demezler.
Ama kontrol ettim diyorsunuz, içi akmadıysa bir şey olmaz.
Tesekkur ederim. Dort farkli kisiyle gorustum, hemsire ve doktor. Zehir hattini da aradim. Bes saatten fazla gecti ustunden. Olsa simdiye kadar belli olurdu dediler. Cok sukur her sey yolunda gorunuyor. Akmamis piller. Ben de cok panik oldum gorunce. Kasla goz arasi almis eline, en fazla bes dk yalniz kalmistir. Allah korumus, tam isiramamis.

Tesekkur ederim. Dort farkli kisiyle gorustum, hemsire ve doktor. Zehir hattini da aradim. Bes saatten fazla gecti ustunden. Olsa simdiye kadar belli olurdu dediler. Cok sukur her sey yolunda gorunuyor. Akmamis piller. Ben de cok panik oldum gorunce. Kasla goz arasi almis eline, en fazla bes dk yalniz kalmistir. Allah korumus, tam isiramamis.
Allah korumuş. Benim oğlum da bir yaş civarı arı yemeye kalmıştı🤦‍♀️ Neyse ki ağzına götüremeden parmağını soktu ve bunlar benim gözümün önünde saniyeler içinde oldu.
Ben de acil servisi aradım o panikle ve çok küçük alerjik olabilir diye hastaneye çağırmışlardı.
Çocuklar gerçekten tehlikeli, Allah korusun hepsini

Geçmiş olsun işte bu yüzden ortalıkta hiçbirsey bırakmayın ne bulurlarda agzına atıyorlar. İyi ki yutmaya calışmamış. Masa üstüne cok kolay cıkabılırler. Biz evde en ufak birşeyi dahi en üstlere kaldırdık gelen misafirleri bile uyarıyorym bozuk paranız varsa fermuarla ceblerinize koyun dıye onlar farketmeden düşürürler olan bizim çocuklara olur. Daha dikkatli olmanız lazım yinedr uyutmayıp hastaneye götürseydınız

Vok sewindim icin rahatlamistir :KK68:

Back
X