Bebeğim rahatsız yardım edin

Butteerflyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
47
4
36
Merhaba arkadaşlar.Oğlum 24 aylık haliyle tam anlamıyla kendini ifade edemiyor. Ama son üç gündür ağzının sol tarafını gösterip anne acıyor diye ağlıyor , yemek yerken zorlanıyor.Biraz önce de uykudan uyandı anne acıyor diye ağladı. Ağzında dilinde yara yok,diş belirtisi de yok. Sizce neden böyle oluyor yardım edin

Vallahi benim kızım da 24 aylık. En son sizinki gibi acıyı diye gösterdiğini (3gun önce ) dış çıkardığını anladım. Doktora gittim o da doğruladı. 3 gündür ıshal ve kusma var sadece ağrı kesici verdim. Iltihabi zaten attigi için antibiyotik ihtiyac duymdim. Dış olmasa aciyo demez bence

Vallahi benim kızım da 24 aylık. En son sizinki gibi acıyı diye gösterdiğini (3gun önce ) dış çıkardığını anladım. Doktora gittim o da doğruladı. 3 gündür ıshal ve kusma var sadece ağrı kesici verdim. Iltihabi zaten attigi için antibiyotik ihtiyac duymdim. Dış olmasa aciyo demez bence

Azı dişi biraz kabarmış gibi ama azılar nasıl çıkar bilgim yok. Çok üzülüyorum ya :(

Bebeğim ilk üç dört dişine kadar ishal oluyordu sonra diş çıkardığında kabız oluyor. Su an da kabız herhalde azı diş çıkarıyor pek anlamadım...Dr da tam bakamadı ağzına baktırmıyor :KK43:

Back
X