• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim saçını yoluyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gunce81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
9
1
36
Merhaba arkadaşlar benim kızım 3 aylık ve bir kaç gündür sürekli saçını yoluyor eli saç doluyor ve kafası kıpkırmızı oluyor ben dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama fırsatını bulunca yine yapıyor nedenini bilen ya da aynı durumu yaşayan varsa yardimci olabilir mi

Saçını kazıt :) zaten bebeklerin kazınması gerekir :) kökten çözmüş olursun uzayana kadar da huyundan vazgeçmiş olucak unutucak çünkü

Benim bebeğimde öyle. Kulağını ve saçını çekiyor yoluyor .ama bu dönemlerde bebeklerde normal. Olabiliyor yani. Geçer InşaAllah. Kendini tanımaya calisiyordur

Kulaginin yanindaki saclarimi cekiyor
Bu donemlerde dis problemleri basliyor.dis belirtilerinin arasinda kulak kasintisi vardir.kulagini kasimayi beceremediginden sacina yoneliyor olabilir.zaman zaman benim cocuklarimda yapti.gecici bir donem.yakinda vazgecer bu huyundan

Yine sacini yoldugu zaman sen bi kulagini hafiften kasimayi dene.belki ise yarar.

Benimkide yapiyordu. 5 aylik oldugunda 2 disi vardi Dis olabilir ,kulak agrisi olabilir.suan kendi sacini birakti bizimkileri yoluyor. Uzulme yani . Normal

Var bizde 2,5 ayligiz ve sacina yapisiyor hemen.Hala eldiven kullaniyorum.cunku canini cok yakiyor.Ve birakmiyor kilitleniyo sanki eli.

Back
X