• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim saclarini yutuyor

bendimm

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
5.473
9.996
448
İstanbul
Kizlar evet 3 aylik bebem kendi sacini yutuyor nerden anladin derseniz kakasindan cikiyor. İlk kez dun gordum hatta afedersiniz esimin kili da cikti. Bugun tekrar kendi saci vardi
Surekli silkeliyorum ama saclari zaten incecik kedi tuyu gibi. Donmeye de basladi kipir kipir. Ama bu durum canimi sikmaya basladi. Dondukce agzi carsafina deyiyor..
Boyle bisey yasayaniniz oldu mu.. Bayram olmasa dr a gidicem. Allah korusun kist falan yapar mi korkuyorum..

Evi sürekli makineye çekin.
Çarşafında dönmesi normal de ordan ne kadar kıl kapabilir ki?
Bulunduğu ortamı elinizden geldiğince hijyenik tutmaya çalışın, eliyle saçını koparıp yutacak değil ya.
Sürekli yastığını çarşafını kontrol edin.

Surekli yattigi yeri silkeleyin. Evi supurun. Sonbahar geliyor bebek basliklarindan kullanabilirsiniz. Henuz sacini koparip agzina sokabilecek kadar buyuk degil ki? Ucup giriyordur.

Carsafinda battaniyesinde ne kadar kil olabilirki iki gunde bir yikayin carsaflarini uzerini degistirin 3 saatte bir hic bir yerde kil kalmaz.

Evi sürekli makineye çekin.
Çarşafında dönmesi normal de ordan ne kadar kıl kapabilir ki?
Bulunduğu ortamı elinizden geldiğince hijyenik tutmaya çalışın, eliyle saçını koparıp yutacak değil ya.
Sürekli yastığını çarşafını kontrol edin.
Hergun silip supuruyorum carsafini hergun degistiriyorum.. Eliyle degildir. Ama dokuluyo iste saclari. Gece uykusunda bile donuyo yuzustu..

Hergun silip supuruyorum carsafini hergun degistiriyorum.. Eliyle degildir. Ama dokuluyo iste saclari. Gece uykusunda bile donuyo yuzustu..
Başına penye bebek şapkası takın, böylece dönerken yastıktan ağzına girmez.
Ve bayram tatilinden sonra doktora götürün çok dökülüyorsa bir muayene ettirin.

Canim saçlarini kestir bebeginin madem cok dökülüyor ,bizim cogu arkadas makineyle kazitmisti saclati.battaniyesini etek bezini devamli silkele

Benimkide arada yutuyor sanirim ama hic dikkat etmedim kakasina . Benimki benim saclarimi yutuo daha dogrusu son dakikada tutup cekiyorum agzindan . Simdi bende korktum bi bakayim kakasina

Bayramdan sonr mutlaka dr a goturucem. Penye sapka takicam hemen. Hic olmadi kestiricez. Oyle deli gibi dokulmuyo ama bir dk bile durmadigi icin hep hareketli yuzustu donup kendini iktiriyo o sirada giriyo sanirim.
Kizlar ya cok yutup da bi zarar vermemistir demi.. Bi de kedi kopek vardi bizde iyi ki onlari koye gondermisiz. Allah korusun o zman nolurdu..
O kadar da titizim ki banyo yapmadan annemin kucagina bile vermem isten geldiginde.. Titizlikten midir nedir sakinan goza cop batiyor..

3 aylık donuyor mu maşallah, emekleme alıştırması için de baya erken maşallah gelişimi önde demekki, Allah bağışlasın canım.

Surekli yattigi carsafi sirkeleyin.
Ayrica evinde kedi, kopek besleyenler icin tuy alici aparatlar var.
Sadece hayvan sahipleri degil herkes kullaniyor.
O aparatlada carsafin ustunden gecerseniz hic kil, tuy incik cincik kalmaz.

Surekli yattigi carsafi sirkeleyin.
Ayrica evinde kedi, kopek besleyenler icin tuy alici aparatlar var.
Sadece hayvan sahipleri degil herkes kullaniyor.
O aparatlada carsafin ustunden gecerseniz hic kil, tuy incik cincik kalmaz.
Aynen dediginiz gibi tuy toplayici aldim carsafini temizledim saatte bi yapicam bunu. Tesekkurler.

Back
X