Bebeğim sadece kucakta uyuyor ona nasil bu aliskanligini biraktiririm :((

Ferda Kaplan CANDAN

💞FerdAzra💞
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
72
101
93
34
Merhaba lar hanımlar Azramm 3,5 aylik çok sıkıntı çekiyorum sadece kucakta uyuyor nasıl unutturabilirm :(
Çok zorlanıyorum artık büyüyor haliyle hadi onu geçtim misafir geldiğin de ya da gittiğimiz de kucakta hoplata hoplata saatlerim geçiyor ...
Zaten uykusu mükemmel bir bebek değil hem kolik hem uykusuz yarim saat uyuyor gündüz sadece geceyi hiç sormayın düzelir mi bu durum aynı durumda olan var mi benimle ??
İlk bebegim tecrubesizim tecrubeli anneler yardımmm LÜTFEN o_O

Merhaba aynı sıkıntı bende de var bebegim 7,5 aylik ve benim belimde kolumda hal kalmadı. Otururken de kabul etmiyor mutlaka ayakta gezdirerek uyutacaksın yoksa ortalığı yıkıyor. Bir çözüm bulabildinizmi acaba?

Konu üzerinden bayağı zaman geçmiş ama 3,5 aylık bebeğin kucakta uyuması çok normal takılmayın o kadar. 4. aydan sonra yapabiliyorsanız uyku eğitimi verin, benim kızım da kolikti şimdi kendi yatağında mışıl mışıl uyuyor :)

Merhaba aynı sıkıntı bende de var bebegim 7,5 aylik ve benim belimde kolumda hal kalmadı. Otururken de kabul etmiyor mutlaka ayakta gezdirerek uyutacaksın yoksa ortalığı yıkıyor. Bir çözüm bulabildinizmi acaba?
yeğenimin de 8 aylık bebeği var 1 ay öncesine kadar o da aynı durumdaydı. uyku eğitimi yaptı çocuğa. ama çok sabırlı olmalısınız zira o da ilk gün dayanamayıp kucağına aldığı için bütün emekleri boşuna gitmişti. sonra tekrar başladığında 1,5 saat sürmüştü uyuması ağlaya zırlaya ama şu an 10 dk da uyuyo hemen. bebeğinizi yatağına yatırın sizde yanına oturup başınızı beşiğe koyun bi elinizle de sırtını sıvazlayın telkin edin sakin bi ses tonuyla sonunda pes edip uykuya dalacaktır. ama burada anahtar sözcük sabır zira ben bile bebeğimin ağlamasına o kadar dayanabileceğimi sanmıyorum

Benim kızımda öyleydi tek çağreyi arabasına koyup evin içinde gezdirmekte bulmuştum öyle 10dk da.uyuyordu tabi diş çıkarma dönemlerinde böyleydi çıkarıp rahatlayinca yattığı yerde emerek uyuyordu, sizinde diş çıkarma olayı sanırım

Back
X