Bebeğim sadece memede uyuyor

Doğumdan sonraki ilk 4 ay dogduklarini bile anlamıyorlar daha dünyaya uyum süreci 🥹 nasıl uyumak istiyorsa öyle uyutun ilk 3 4 ay yapılanlar alışkanlık olmuyormuş sonra düzene giriyor. Ben ilk 4 5 ay slingte ya da üzerimde yatırarak uyuttum hep sonra bir anda istememeye başladı. Ama o ilk aylarda temas çok önemli hem rahat etmesi hem güvenli baglanma için.

ben ilk zamanlar ya yatağının kenarlarına göğüs pedi yapıştırıyordum ya da uatırdığım örtüye biraz sütümden sıkıyordum işe yarıyordu baya.

Doğumdan sonraki ilk 4 ay dogduklarini bile anlamıyorlar daha dünyaya uyum süreci 🥹 nasıl uyumak istiyorsa öyle uyutun ilk 3 4 ay yapılanlar alışkanlık olmuyormuş sonra düzene giriyor. Ben ilk 4 5 ay slingte ya da üzerimde yatırarak uyuttum hep sonra bir anda istememeye başladı. Ama o ilk aylarda temas çok önemli hem rahat etmesi hem güvenli baglanma için.
Zaten kıyamıyorum tüm gece sarılıp yatıyoruz. Umarım yavaş yavaş doğduğunu anlar artık 😂

Zaten kıyamıyorum tüm gece sarılıp yatıyoruz. Umarım yavaş yavaş doğduğunu anlar artık 😂
10. Aydan bildiriyorum bu sefer de ayrılık kaygısı başlıyor anladıktan sonra o aradaki mükemmel dönemin tadını çıkarın 😂

Ay daha cok minikmis 😍 ilk baslar uykusuzluk cok daha fazla oluyor benim bebegim ilk 10 gun kuvezde kalmıştı simdi nasil uyudu tek basina diye düşünüp aglicam sanirim 😢 tshirtumu çıkarıp üstüne yatiriyodum bazen, ise yariyordu

Ay daha cok minikmis 😍 ilk baslar uykusuzluk cok daha fazla oluyor benim bebegim ilk 10 gun kuvezde kalmıştı simdi nasil uyudu tek basina diye düşünüp aglicam sanirim 😢 tshirtumu çıkarıp üstüne yatiriyodum bazen, ise yariyordu
Evet çok minik. Şimdilik koyun koyuna biraz daha yatalım bakalım. Uzarsa çaresine bakıcam inşallah 🥲

Ben hafif oturur hafif uzanır bi pozisyon yapıyodum. Çocuk da üzerimde memede sabit kalıyodu. Yorganı da etrafıma doluyodum yuva gibi Allah korusun düşürürsem uyurken diye. Çok şükür sorun yaşamadım. Zaten duruyodu olduğu yerde. Uykum da derin değildir ona da güveniyodum. Tedirginseniz Sling alıp sarıp benim pozisyonda uyuyabilirsiniz bence.
Emzirme yastığına sarıyorum bende. Dediğiniz gibi yuva gibi oluyor. Ama yine de tedirgin uyuyorum uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum tabi ki 😂

Back
X