Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nedir bizim bu yaramazlardan çektiğimiz.benimkide seninki gibi aynı sağıp vermezsem içmiycek hiç. ben tv kapatıp odadakileri dışarı çıkarıyorum. bi elimle pışpışlayıp ninni söylüyorum dikkati bende kalsın diye en fazla 1 dak emiyo, 5dak sonra tekrar deniyorum yine aynı şekilde 1 dak emiyo. bu şekilde ara vere vere emzirebildiğim kadar emziriyorum. bazen işe yarıyo ama genelde sağıp vermek zorunda kalıyorum öyle içiyo:2:
benim bebeğimde aynenöyle arkadaşlar geceleri emiyo gündüzleri emmek istemiyor ne yapabilirim gündüz bacaklarını diretiyo emmek istemiyo
Emerken kıvranıp ağliyor mubu sıkıntıyı nasıl düzeltiniz. 4 aylık kızımın gündüz uyuması çok azaldı. gündüz emmeleri yok ayakta emzirmeye çalışma vb yaptım olmadı. mamada istemiyor. geceleri de emmesi uyku sersemliğinde 3 - 5 dakika sürüyor. acil yardım edin lütfen .... çok zor durumdayım.
istemiyor kafasını çeviriyor eliyle ittiriyor. Ağladığı da oluyorEmerken kıvranıp ağliyor mu