Canım benim de kızım başlarda aynıydı hatta sağ elini hiç kullanmadığı için bu solak olacak, sağ elinde bi sorun mu var acaba diyorduk ama biraz daha büyüyünce gördük ki hiç bir şeyi yokmuş. Ama sen annesisin yolunda gitmeyen bir şey olduğunu düşünüyorsan bi doktora danış benceMerhaba kızlar;
1.5 aylık oğlum var. Bu sıralar cevresini keşfetmek için parmaklarını emiyor. Yalnız bunu yaparken sadece sol elini ağzına götürüp parmaklarını emiyor
Aynı şekilde sağ eline destek uygulayip ağzına götürmesini sağlıyorum ancak ağzında tutamıyor. Hatta sağ elini götürünce hemen sol elini de yanına getiriyor.
Sağ elini yumruk yapıyor ve götürülen nesneyi tutuyor..
Sizce neden sağ elini ağzına götürmüyor da sadece sol elini kullanıyor?
1-2 aylık falandı işte tam kasları gelişmeden. istemsiz hareketler yaptığı dönemler.O sıralarda sizin bebeğiniz kaç aylıktı?
Hem sağı hem solu kullanıyor ama solu daha aktif. birşey uzattığımızda sol eliyle alıyor.Azıcık içim rahatladı çok teşekkür ederim :)
Birde şuan solak mı?
E çocuk solak olacak. Ne var bunda? Zorlayarak sağ el kullanmasını neden istiyorsunuz ki?Merhaba kızlar;
1.5 aylık oğlum var. Bu sıralar cevresini keşfetmek için parmaklarını emiyor. Yalnız bunu yaparken sadece sol elini ağzına götürüp parmaklarını emiyor
Aynı şekilde sağ eline destek uygulayip ağzına götürmesini sağlıyorum ancak ağzında tutamıyor. Hatta sağ elini götürünce hemen sol elini de yanına getiriyor.
Merhaba kızlar;
Merhabalr, bebeginizin durumunu merak ettim dr ne dedi??Hayır kontrolü pazartesi. Ama ben bu durumu kafaya çok. Taktım
Merhabalar sizin de bebehinizde bir elini az kullanma durumu var mı?Şu anda bebeğiniz durumu nasıl
Evet sağ kol ve bacakta var daha az kullanılıyor sizde nasılMerhabalar sizin de bebehinizde bir elini az kullanma durumu var mı?
Ben bacağı farketmedim bu 1-2 gün takip edeyim bacakları. Kaç aylık bebeginiz nasıl farkettiniz durumu dr lar niye boyle oldugu konusunda birsey dediler mi?Evet sağ kol ve bacakta var daha az kullanılıyor sizde nasıl
Ben farkediyordm ama benim dışımda kimse farketmiyordu benim pinpirikten yaptığumı düşündüler devamlı dr götürüyordum zaten solak ta olabilir dediler daha sonra ay geçtikçe daha çok belirginleşti daha az kullanıyor hep sol elle desteksiz oturma yok dr geç olablir dedi zaten siZde nasılBen bacağı farketmedim bu 1-2 gün takip edeyim bacakları. Kaç aylık bebeginiz nasıl farkettiniz durumu dr lar niye boyle oldugu konusunda birsey dediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?