• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim sanki aşağı kaydı

pomcik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
92
53
8
Arkadaslar iki gundur içime dert olan biseyi paylaşmak istiyorum. Hamileyim bebeğim çok hareketli. Hep göbek deligim ve çevresinde dolanır durur normal şekilde. Fakat iki gundur sanki aşağı kaydi. Hareket ettikçe canım aciyor idrarım varmış gibi bi his oluşuyor. Bazen akıntı geliyor. İnternetten araştırdım bebeğin ayakları veya poposu asagidaysa öyle oluyormuş ama tam emin olamadim size de sormak istedim. Var mi başına böyle bisey gelen?

Son haftalar kayarmış dediler
Benim hiç kaymadı
Değişiyo demek ki

Arkadaslar iki gundur içime dert olan biseyi paylaşmak istiyorum. Hamileyim bebeğim çok hareketli. Hep göbek deligim ve çevresinde dolanır durur normal şekilde. Fakat iki gundur sanki aşağı kaydi. Hareket ettikçe canım aciyor idrarım varmış gibi bi his oluşuyor. Bazen akıntı geliyor. İnternetten araştırdım bebeğin ayakları veya poposu asagidaysa öyle oluyormuş ama tam emin olamadim size de sormak istedim. Var mi başına böyle bisey gelen?

Yasadigin belirtiler cok normal canim asagida kayar ttaa tepeyede cikar daha 26 haftadasn son zamanlar gör sen hele :)
Idrar hissi hep oluyo bazen cocuk asagi baski yapti icin cogalabiliyor.
Endiselencek bisey oldgunu zannetmiyorum icini ferah tut

Ben de yaşıyorum o hissi. Doktorum bebeğin arada döndüğünü, kafasını rahim ağzına yakın bir yere dayadığını ve o basınçla benim böyle hissettiğimi söylemişti. Elbette herkes de aynı şeyden kaynaklanacak diye bir şey yok. Bence doktorunuza gidin en kısa zamanda, işin aslını ondan öğrenin. Biz buradan ne desek içiniz tam rahatlamayacaktır çünkü, kendimden biliyorum. =)

bende o şimdiden var. ama dr. herşey normal dedi. 1 hafta önce ayrıntılı vardı. her şey yolundaydı ama o idrar hissi çok can sıkıcı. neyle ilgili bilmiyorum. en son kafası aşağıdaydı bizimkinin şimdi nasıl döndümü bilmiyorum.

Büyüdükçe hareketlerini karnınızın her tarafında hissetmeye başlarsınız.
Organlara mesaneye baskı artıyor.
Bir de dönmüş olabilir diyeceğim ama daha erken sanki.

son ayinizdaysaniz normal bi durum.
benim 7 ci aydan itibaren asagidaydi , her an dogabilir diye bekledik ama 42 ci haftada suni sanci ile dogdu kizim :-)

son ayinizdaysaniz normal bi durum.
benim 7 ci aydan itibaren asagidaydi , her an dogabilir diye bekledik ama 42 ci haftada suni sanci ile dogdu kizim :-)

Daha 26 haftaligiz teyzesi biraz da erken doğma riskimiz var ondan bu kadar endiseliyim baskı bir yana beyaz akıntı gelince panikledim. Allah analı babali buyutsun

Daha 26 haftaligiz teyzesi biraz da erken doğma riskimiz var ondan bu kadar endiseliyim baskı bir yana beyaz akıntı gelince panikledim. Allah analı babali buyutsun

Amin.sizinkini de insh :KK200:
yerlesimi asagida olan bebeklerin ,son aylarda kanala baskisi artiyor demisti dr muz.
ama rahat hissetmiyorsaniz bi kontrole gidin yine de ;)

Back
X