Arkadaslar iki gundur içime dert olan biseyi paylaşmak istiyorum. Hamileyim bebeğim çok hareketli. Hep göbek deligim ve çevresinde dolanır durur normal şekilde. Fakat iki gundur sanki aşağı kaydi. Hareket ettikçe canım aciyor idrarım varmış gibi bi his oluşuyor. Bazen akıntı geliyor. İnternetten araştırdım bebeğin ayakları veya poposu asagidaysa öyle oluyormuş ama tam emin olamadim size de sormak istedim. Var mi başına böyle bisey gelen?
bende o şimdiden var. ama dr. herşey normal dedi. 1 hafta önce ayrıntılı vardı. her şey yolundaydı ama o idrar hissi çok can sıkıcı. neyle ilgili bilmiyorum. en son kafası aşağıdaydı bizimkinin şimdi nasıl döndümü bilmiyorum.Arkadaslar iki gundur içime dert olan biseyi paylaşmak istiyorum. Hamileyim bebeğim çok hareketli. Hep göbek deligim ve çevresinde dolanır durur normal şekilde. Fakat iki gundur sanki aşağı kaydi. Hareket ettikçe canım aciyor idrarım varmış gibi bi his oluşuyor. Bazen akıntı geliyor. İnternetten araştırdım bebeğin ayakları veya poposu asagidaysa öyle oluyormuş ama tam emin olamadim size de sormak istedim. Var mi başına böyle bisey gelen?
Geçti mi sonradanAyakları aşağıdayken yaşıyordum ben de benzer şeyleri.
Çok erken değil mi daha yabende aynıydım
kanala girmiştir annesi
Bende erken diye korkuyorumBüyüdükçe hareketlerini karnınızın her tarafında hissetmeye başlarsınız.
Organlara mesaneye baskı artıyor.
Bir de dönmüş olabilir diyeceğim ama daha erken sanki.
son ayinizdaysaniz normal bi durum.
benim 7 ci aydan itibaren asagidaydi , her an dogabilir diye bekledik ama 42 ci haftada suni sanci ile dogdu kizim
benimki 4.ayda indiÇok erken değil mi daha ya
Ne kadarki doğdubenimki 4.ayda indi
Daha 26 haftaligiz teyzesi biraz da erken doğma riskimiz var ondan bu kadar endiseliyim baskı bir yana beyaz akıntı gelince panikledim. Allah analı babali buyutsun
38+5 de dogdukNe kadarki doğdu
38+5 de dogduk
suyumuz bitme noktasında sezeryan olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?