• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sizce esmermi kumralmı olcak

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
106
-11
16
23
babası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olur🤣 kaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?

Saç renginin açıldığına hiç şahit olmadım aksine koyulaştı hep.
Benim de bebekken ve hatta 5-6 yaşlarına kadar sapsarı olan saçlarım, kademeli şekilde koyulaşmış, şu an koyu kumral.
Kardeşimin / kuzenlerimin / büyümesine tanıklık ettiğim herkesin sarıydı şimdi kumral ya da koyu kumral.
Ama Abimin bebekken siyahmış onun hala simsiyah.
Bilemedim yani ben rengin açıldığına şahit olmadım :)
Allah uzun sağlıklı ömür versin bebeğinize

babası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olur🤣 kaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?
Ben sarışın ve mavi gözlüyüm eşim kara kaşlı kara gözlü 2 çocuğumda sarışın ve yeşil gözlü oldu 3. De şuan mavi gözlü ama değişir muhtemelen 2 çocuğumda yaklaşık 7 aya kadar mavi gözlüydü sonradan koyu yeşile döndü

Çocuklarım ilk doğduklsrıbda siyah saçlıydı oğlum şuan sarı saçlı kızımda açık kahverengi saçlı bizimkiler açıldı

Kaç aylıkken açıldı bilmiyorum da bende beyazım saçlarım küçükken sarıymış eşim esmer saçları siyah oğlumuzun saçları sarı😀😃😄

Saç renginin açıldığına hiç şahit olmadım aksine koyulaştı hep.
Benim de bebekken ve hatta 5-6 yaşlarına kadar sapsarı olan saçlarım, kademeli şekilde koyulaşmış, şu an koyu kumral.
Kardeşimin / kuzenlerimin / büyümesine tanıklık ettiğim herkesin sarıydı şimdi kumral ya da koyu kumral.
Ama Abimin bebekken siyahmış onun hala simsiyah.
Bilemedim yani ben rengin açıldığına şahit olmadım :)
Allah uzun sağlıklı ömür versin bebeğinize
Evet öle oluyor ama yenidoğnlar siyah saçlı doğuyolar sonra 3 4 yaşına kdr sarı oluyolr 4 yaşından sonra saç rengi koyulaşıyor bende öle olmuşum mesela şuan saçım kumral bebkken sapsarıymışım ama yenidoğan zamanında saçım siyahmış onu diyorum

ben esmerim kara kaşlı kara gözlü , annem - babam kumral - kocam esmer kara kaşlı kara gözlü kayınlarım kara kaşlı kara gözlü

ilk oğlum esmer 4 numara amcası gibi - ikinci oğlum sarışın dayısı gibi :)

Kızımda oğlumda siyah saçlarla doğdu şuanda ikisininde saçları baya açık kumral saçlarının ön kısmı platin sarı hatta kızımın saçlarını görenler nasıl bu denli açıldı şaşırıyorlar. Eşim sarışın mavi gözlü, ben kumral ve kahverengi gözlüyüm, oğlumuz mavi gözlü, kızımız kahverengi.

ben kumral sac bugday tenlı renklı gozluyum. eşim beyaz ten sıyah sac. oglum beyaz ten sıyah sac dogdu. 3 yasından sonra sacları kahve tonuna tenı de ben gıbı bugdaya döndü :) sacları uzun dogdu ve hıc dokulmedı 2 yasında ılk kesımı oldu o zaman bile zift gibi kıvırcık sacı vardı cok guzel sımdı duz dalgalı arası

Ablam ve eniştem kara saçlı kara gözlü onlardan sarışın mavi gözlü kız çıktıysa her şey olabilir artık benim gözümde🤣
Benden de güneş gibi çocuk doğdu her gören hastanede karışmadı dimi diyo 🤣 esmerim kıvırcık saçlıyım kara kaş kara göz eşim de siyaha yakın koyu kahve saç beyaz ten oğlum civciv bildiğin platin saçlı taegaryen gibi

Siyah saç sapsarı olmaz. Sarı saçtan kastınız kumral tonlarıysa, koyu renk saç açılabilir güneş gördükçe. Ama bariz sapsarı çocuklar bebekken de platin rengi gibi saçlara sahip oluyorlar. Kızımdan biliyorum :) kumral çocuklara da nedense sarışın deniliyor. Ama asıl beyaz tenli ve saçları güneş olmasa bile sarı duran kişilere denir.
Çocuğunuzun saçları açılabilir ama sarı olmaz. Zaten 6-7 yaşından sonra saç gürleştikçe ve teller kalınlaştıkça yine koyulaşıyor.

Açılabilir benim oğlum doğduğunda resmen esmerdi 40 ı çıkınca açılmaya başladı şuanda kumral beyaz tenli bir çocuk

Benden de güneş gibi çocuk doğdu her gören hastanede karışmadı dimi diyo 🤣 esmerim kıvırcık saçlıyım kara kaş kara göz eşim de siyaha yakın koyu kahve saç beyaz ten oğlum civciv bildiğin platin saçlı taegaryen gibi
Ablamada aynı şeyi diyorlar karıştı mı falan, sen git bilmem kimin genini al🤣

Back
X