Bebeğim sol göğsümü emmek istemiyor ...

yakamoz1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
39
0
36
Eskişehir
Doğum yapalı 16 gün oldu ama bebişim sol göğsümü emmek istemiyor.sol göğsümü verdimmi hemen ağlamaya başlıyor.
benim gibi olan varmı aranızda. ne yapacağımı şaşırdım

sağ göğsümün ucuda küçüktü ama bebişim emerek ucunu çıkarttı sol göğsümü arada bir emiyordu ama şimdi göğsü vereyim hemen ağlamaya başlıyor.sağarakta ucunu çıkartıyorum yinede almıyor

hmm benimde 3 aylik oglum var oda ilk baslarda almadi sol gogusumu ucu kucuktu silikon uc taktim 2.5ay emdi simdi ikisinide emmiyor

benim de mart 2012 doğumlu bir kızım var. yaklaşık 3 aylıkken sol göğsümü emmek istemeyip 1 ay sonra kadar da tamamen iki göğsümü de aç olmasına rağmen emmek istemedi üstelik o zamana kadar ne mama ne de emzik emmişti. bir süre ne yapacağımı bilemedim hatta doktor mama ver kilo almıyor dedi.. sonra biraz internetten araştırrınca bebeğimi uykuya dalarken emzirmeye başladım. ayağımda sallıyor mayışınca emziriyordum ve çok da güzl emiyordu öyle ama uyanıkken asla emmiyordu. bu şekilde biraz zor da olsa 6 ayı tamamlayıp ek gıdaya hiç mama vermeden geçtik. kendisi de 7.aydan sonra yavaş yavaş emmeye başladı uyanıkken. şimdi ise yakalarımı çekiştiriyor meme diye.
bu mesajı yazdım çünkü çok zor bir süreç olduğunu biliyorum.benim o emmedikçe okadar moralim bozuluyorduki. umarım seninki bu aşamaya gelmez ama gelirse de bence mücadele et. söylediğim yöntemi dene. zaten küçükken beebek 3 saatte bir uyuyor. büyüyüp her şey geçtiğinde iyi yapmışım buna değimiş diye düşüneceksin

Benim de ilk kızım sol göğsümü emmek istemiyordu. Çok uğraşdım ama sadece sag göğsümü emdi. Hemşirenin birisi sag göğsünü emzirir gibi tut, yon tutusundan anliyordur dedi. Basta sag göğsümü emzirir gibi tutuyordum o zaman gercekten emiyordu. Tabi o sekilde tutmak icin 1 kişiye daha ihtiyacım oluyordu, ben de sonunda pes ettim, benim kızım da böylece tek göğsüme kaldı. Kızım 10 ay emdi, sonra da bıraktı.

aynı yonden emzir ve pompa yap, pompa ucunu cıkarıyor. birde ustunden sut veya mama akıtmayı dene. bizde cok ugrastık ama tutturduk.

Benim bebeğim de altı aylık bir haftadır sol göğüsümü emmek istemiyor zorla veriyorum uyurken gece veriyorum ucu falan var ikinci bebeğim zaten ilk bebeğim 14 ay emdi hiç emmeme gibi bir prob olmamıştı ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…